VIDEO: / Zastrašujuće! Velika nogometna zvijezda na meti terorista?

Prema pisanju stranih medija, jedan od najboljih napadača svijeta Zlatan Ibrahimović bio je meta terorističkog napada.

12.1.2015.
9:28
VOYO logo

Samo nekoliko dana nakon terorističkih napada u Francuskoj koji su zgrozili svijet, dogodio se i pokušaj atentata na nogometnu zvijezdu Zlatana Ibrahimovića. Naime, prema pisanju stranih medija policija je u blizini Ibrine kuće u Malmou pronašla eksplozivnu napravu. Nakon pronalaska granate, policija je blokirala čitavo gradsko područje kako bi napravila očevid, sa kojim je ustanovljeno da je pronađena eksplozivna naprava bila bezopasna. Međutim, unatoč tome što je granata bila bezopasna, stvorila se velika panika u Malmou i u obitelji Ibrahimović. Vrlo brzo nakon očevida, policija je, navodno, uhitila osumnjičenog.

Njegov indentitet još uvijek nije poznat. Također, ističe se kako je ovaj navodni pokušaj napada na Ibrahimovića samo posljedica terorističkih aktivnosti koji su posljednjih dana preplavili Francusku, Njemačku i Švedsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Jay6FlBx0Oo

Ibrahimović je rođen u Malmou, a njegov otac Šefik je porijeklom iz Bosne i Hercegovine. Ibro je tijekom svoje karijere igrao za Milan, Barcelonu, Inter, Juventus, Ajax, i sad brani boje PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ima 33 godine, Ibrahimović posljednjih mjeseci igra sjajno. Možemo konstatirati da proživljava svoju novu mladost u dresu francuskog velikana. U 17 odigranih utakmica ove sezone, Ibrahimović je postigao 13 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo