VIDEO: / United razbio Spurse na Old Traffordu!

Manchester United je u drugom kolu engleskog prvenstva ugostio Tottenham na Old Traffordu i odličnom igrom u nastavku došao do uvjerljive pobjede od 3:0.

22.8.2011.
18:38
VOYO logo

Gotovo 50. minuta Tottenham je bio vrlo dobar na Old Traffordu i činilo se da može ostvariti povoljan rezultat, međutim kad su Crveni vragovi krenuli više ih ništa nije moglo zaustaviti. Seriju je u 61. minuti otvorio Wellbeck, nastavio Anderson u 76. minuti, a zaključio Rooney u 86. minuti.

Manchester. Stadion: Old Trafford. Gledatelja:76.000

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: 1:0 - Wellbeck (61.'), 2:0 - Anderson (76.'), 3:0 - Rooney (87.')

Manchester United: De Gea, Jones, Smalling, Evans, Evra, Nani, Cleverley, Anderson, Young, Welbeck, Rooney

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham: Friedel; Walker, Dawson, Kaboul, Assou-Ekotto; Lennon, Kranjcar, Livermore, Bale; Van der Vaart; Defoe

Kraj utakmice. Odličnom igrom u nastavku Manchester United razbio je Tottenham sa 3:0 i upisao drugu pobjedu u isto toliko utakmica na početku engleskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90' - Požutio je Defoe. Zbog neopreznog starta na vrataru Uniteda požutio je Jermaine Defoe.

87' - GOOOOOOLLL za United. Nakon ubacivanja Giggsa sa lijeve strane za 3:0 Manchester Uniteda zabio je Wayne Rooney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

82' - Giggs na terenu posljednjih 10-ak minuta. Umjesto Wellbecka i Cleverleya u igri su Giggs i Hernandez.

79' - Defoe pogodio vratnicu. Mogli su se Spursi vrlo vratiti u igru, ali je udarac Defoea zaustavila vratnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

76' - GOOOOOOOLLL za United. Prelijepu akciju odigrali su igrači Manchester Uniteda za povećanje vodstva. Akciju je započeo Young, dodao za Andresona. Brazilac je proigrao Wellbecka, koji je petom vratio za Andersona, a on je zabio pokraj nemoćnog Friedela.

74' - Redknapp izvadio Kranjčara iz igre. Trener Tottenhama iz igre je izvadio hrvatskog reprezentativca i Livermorea, a umjesto njih posljednjih 15 minuta na terenu su Pavljučenko i Huddlestone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

69' - Friedel spašava Tottenham. Nakon što su primili pogodak, Spursi su nestali s terena. Prilike pred vratima Brada Friedela se redaju, ali zasad Crveni vragovi ne uspijevaju povećati svoje vodstvo.

61' - GOOOOOLLLL za United. Nakon ubacivanja Cleverleya s desne strane, nečuvan je u sredini ostaje Wellbeck, koji je glavom pogodio pokraj nemoćnog Friedela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

59' - United zagospodario terenom. Crveni vragovi stisnuli su Tottenham na njihovu polovicu, ali još uvijek nisu pronašli način kako da zabiju gol.

53' - Dvije prilike za United kroz nekoliko sekundi. Nakon dodavanja RooneyaFriedelu je zaprijetio Andreson, međutim odbijena je ta lopta. Na nju je naletio Rooney, ali je njegov udarac obranio vratar Spursa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46' - Počelo je drugo poluvrijeme. Harry Redknapp je umjesto Walkera u igru uveo hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluku.

http://video.rutube.ru/1e79cbd448eb63417807cfa1d7b45d9b

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj prvog dijela. Završeno je prvih 45 minuta na Old Traffordu. Tottenham ne djeluje nimalo impresioniran Manchester Unitedom, a u 2. minuti sudačke nadoknade mogli su i do vodstva, ali je udarac Defoea otišao pokraj gola. Kontroliranim nogometom čuvaju nulu protiv engleskog prvaka.

40' - Dawson požutio zbog starta na Youngu. Branič Tottenhama na 40 metara od svog gola srušio je Younga zbog čega je igraču Uniteda morala biti i pružena liječnička pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

37' - Požutio Evans. Zbog prekršaja na 30 metara od svog gola požutio je branič Uniteda Evans.

30' - Kranjčar dirigira sigurno i oprezno. Tottenham je u prvih pola sata agresivnom igrom i pritiskom na obranu Uniteda otupio igru doprvaka Europe. Kranjčar vodi igru iz sredine terena, s pozicije koja mu najviše odgovara, igra bez previše rizika i čuva posjed lopte, otkriva se suigračima i traži loptu tek kada ih pritisnu protivnički igrači. Prema naprijed je i dalje prilično rezerviran, jasno je da Igra i rezultat odgovaraju gostima, u čijim je redovima zasad najopasniji Gareth Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

28' - Rooney savršeno pronašao Younga. Wayne Rooney je odlično nabacio s lijeve strane na glavu Younga, ali je njegov udarac otišao tik od desne vratnice gola Tottenhama.

21' - Bale zaprijetio De Gei. Izborio se Bale na lijevoj strani za priliku da puca, što je iskoristio, ali je njegov udarac u bliži kut obranio Španjolac na vratima Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13' - Evri prilika s ruba šesnaesterca. Branič Uniteda izborio se za jednu priliku na rubu šesnaesterca, ali kad je trebao uputiti udarac, promašio je cijelu loptu i propala je dobra prillika za Crvene vragove.

6' - Kranjčar pokušao proigrati Defoea. Izborio se hrvatski reprezentativac za jednu loptu na sredini terena i pokušao je dugom loptom pronaći Defoea, ali je obrana Uniteda uz male probleme uspjela otkloniti opasnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1' - Počela je utakmica na Old Traffordu.

Sir Alex Ferguson ima problema sa obranom, pa u dvoboju protiv Spursa ne može računati na stoperski par, Rio Ferdinand - Nemanja Vidić. Umjesto njih ispred De Gee bi trebali biti Smalling i Evans.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

.mcrmeebo { display: block; background:url("http://widget.meebo.com/r.gif") no-repeat top right; } .mcrmeebo:hover { background:url("http://widget.meebo.com/ro.gif") no-repeat top right; } http://widget.meebo.com/mcr.swf?id=oTtgzoDcjT

Trener Tottenhama Harry Redknapp najvećih problema ima zbog Luke Modrića, a njegovo mjesto će zauzeti Niko Kranjčar. Osim Modrića, Spursi ne mogu računati na Stevena Pienaara, Williama Gallasa, Ledleya Kinga, Wilsona Palaciosa i Jermaina Jenasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluku Luku Modrića da ne putuje na gostovanje sa svojom momčadi na Old Trafford na noge Manchester Unitedu prokomentirao je njegov suigrač iz kluba i reprezentacije, Niko Kranjčar.

"Luka to mora riješiti s klubom, ali kao i svaki drugi igrač ima pravo na odluku o svom statusu. Ne zaslužuje osude zato što je ambiciozan, pogotovo jer je ovom klubu dao tri fantastične godine", kazao je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra da nitko nema pravo Modrića uvjeravati u opstanak na White Hart Laneu, ako on želi otići, jer to je ionako njegova odluka.

"Osjećam se Lukinim prijateljem, a pravi prijatelji se uvijek podupiru. Dobije li pravu ponudu, i klub ga odluči prodati, svi ga trebamo poduprijeti. Na nama nije da uvjeravamo da mu je ostanak bolji", rekao je Niko.

Kranjčar je također uvjeren da će Luka, ostane li na kraju cijele sapunice u Tottenhamu, igrati i dalje sjajno.

"Igrat će uvijek svoj nogomet jer ga voli igrati i zato će uvijek biti ozbiljan na terenu. Budite uvjereni da će igrati sjajno kad god i gdje god da bude igrao", rekao je Kranjčar.

Niko se pomirio sa činjenicom da ostaje u Spursima i da će se morati izboriti za priliku.

"Rečeno mi je da sam u planu. Nadam se da ću igrati više nego prošle sezone. Sretan sam u Tottenhamu, osim što nisam dobio dovoljno prilike prošle sezone", zaključio je Kranjčar.

specijal-201102150360004-Transferi godine cate-201101170366004

Vezani članci:

arti-201108180638006 arti-201108190169006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo