VIDEO: / Stavio snimku sina na internet i pogodio!

Da je Brazil doista nepresušan izvor nogometnih talenata svjedoči i snimka igara devetogodišnjeg Pedra Lucasa kojeg je nedavno pod svoje okrilje uzeo slavni Ronaldo…

13.12.2011.
14:08
VOYO logo

Otac dječaka koji trenira nogomet u brazilskom gradu Baixo Guanduu stavio je prije godinu dana snimku svoga sina na internet. Prije nekog ju je vremena vidio i Ronaldo koji je nakon završetka igračke karijere posvetio menadžerskom poslu. Poželio je upoznati malog nogometnog genijalca, što se ubrzo i dogodilo.

"Ronaldo je danas Pedrov nogometni kum", kazao je ponosni otac, najavivši kako njegov potomak sredinom sljedeće godine ili najkasnije početkom 2013. mora otići trenirati u veći klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu bi na scenu trebao stupiti Ronaldo koji će svojim vezama sigurno talentiranom dječaku pronaći adekvatnu sredinu. Za početak ga je nedavno na tjedan dana odveo u Real Madrid. Pedru se europsko iskustvo svidjelo, ali poput svog uzora Neymara ne želi otići prerano na Stari kontinent.

Vjerojatno neće ni morati jer su zanimanje za njega već pokazali i brazilski velikani Internacional, Cruzeiro i Santos. Pedro nema dvojbe u kojem bi klubu želio završiti. Dakako, u Neymarovom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Santos! Mislim da je bolje da karijeru počnem u Brazilu prije nego što odem u Europu", zrelo je zaključio devetogodišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo