VIDEO: / Mourinho priznao ono što je vidio cijeli svijet!

Real Madrid je u četvrtini finala Lige prvaka, Manchester United je srušio Luka Modrić, ali repovi će ipak ostati. Čak je i Jose Mourinho priznao da Real nije zaslužio pobjedu...

5.3.2013.
23:26
VOYO logo

Pobjeda Reala u hramu Manchester Uniteda (1:2) i maestralna utakmica Luke Modrića, ipak je ostala u sjeni nesretne procjene suca koji je, pokazala je usporena snimka, prestrogo isključio Nanija u 57. minuti. Bio je to nespretan, nenamjeran start, kao stvoren za žuti karton, ali turski sudac Çakιr je Portugalca potjerao u svlačionicu.

Samo dvije minute kasnije, Mourinho je uveo Luku Modrića. Ne sjećamo se kad je Modrić tako agresivno ušao u utakmicu i pokrenuo Real, da bi u 66. minuti postao junak Madrida. Zabio je svoj drugi, ali najljepši i najvažniji gol u dresu madridske momčadi, pravi eurogol. Posao je dovršio Ronaldo samo dvije minute kasnije, nakon akcije koju je opet pokrenuo sjajni Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, teško se oteti dojmu da je ključnu ulogu u tom finalu prije finala odigrao sudac. Ubrzo nakon spornog isključenja Nanija, kojem je zviždao cijeli Old Trafford, Jose Mourinho je prišao Alexu Fergusonu i šapnuo mu nešto na uho. Slavni Škot je samo klimnuo glavom, kao da kaže: 'Hvala na isprici, ali...".

Šteta što je sudac još jednom promijenio tijek jedne velike utakmice, ali tu se više ne može ništa. Mourinhove prve riječi nakon utakmice zvuče kao slaba utjeha navijačima engleske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/video/embed/6197414

"Bez obzira na tu odluku, bolja momčad je izgubila. Nismo igrali dobro, nismo zaslužili pobijediti, ali nogomet je takav. Ne govorim o toj sudačkoj odluci, jer nisam siguran oko toga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo