VIDEO: / Podivljali od sreće jer igraju protiv Modrića i društva!

Real će u šesnaestini finala španjolskog Kupa igrati protiv Olimpic de Xativa, malog četvrtoligaša čiji su igrači i klupsko vodstvo oduševljeni - jer će gotovo sigurno ispasti od velikana.

13.11.2013.
7:51
VOYO logo

Ždrijeb Kupa je poludirigiran i sedam najlošijih klubova u ovoj fazi mora igrati protiv momčadi koje igraju u Europi. Tako da su u Xativi očekivali velikana, ali mogao im se zalomiti Betis ili Real Sociedad, no dobili su uz Barcelonu najveći španjolski klub.

Kada je ples kuglica u dvorani u Madridu spojio dva kluba, predsjednik Xative Alfonso Rus je oduševljeno zaurlao. Nije skrivao oduševljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao da samo dobio na lotu! Jako sam sretan. Sanjao sam da ćemo jednog dana igrati s klubom iz Primere, sanjao da će to biti protiv Reala. Ovo je veliki događaj za naš klub koji postoji već 81 godinu. Ovo se događa jednom u životu i stvarno sam ponosan što sam klupski predsjednik dok igramo s Realom", oduševljeno je pričao Rus i dodao:

"Nadam se da će Real na gostovanje dovesti sve zvijezde. Ronaldo, Bale, Modrić, Casillas...Želim ih sve vidjeti na našem stadionu!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači su isto bili totalno oduševljeni ishodom ždrijeba, kako su oni reagirali - pogledajte sami.

//www.youtube.com/embed/OXBgzUEFd18

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo