[VIDEO] PERIŠIĆA BLATILI CIJELU UTAKMICU, A ONDA JE ZABIO GOL: / Pogledajte kako je Vatreni pogodio za Inter

Image

Pisali su pojedinci da igra protiv Intera, da ga treba odmah izvaditi, prodati i slično. Perišić im je ovime pokazao koliko su u krivu

5.2.2021.
22:45
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić zabio je drugi gol Intera na gostovanju kod Fiorentine u 21. kolu talijanske Serie A. Utakmica je završila rezultatom 2:0 za Inter, čime je crno-plavi milanski klub zasjeo na vrh ljestvice Serie A. Prvi pogodak postigao je Barella u 31. minuti.

Perišić je svoj pogodak postigao u 52. minuti nakon brze školske akcije Intera. Barella je sjajnom loptom u prostor pronašao Hakimija koji je s desnog boka odlično uočio Perišića na drugoj stativi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perija se našao sam na drugoj strani, zaboravila je obrana Fiorentine na njega i nije imao težak posao pospremiti loptu u mrežu. Njegov pogodak pogledajte OVDJE. Perišić je napustio igru u 80. minuti, a zamijenio ga je Darmian. Marcelo Brozović odigrao je cijelu utakmicu za Inter koji ima na ljestvici bod više od Milana. Rossoneri u nedjelju igraju protiv Crotonea.

Uvrede na Twitteru

Zanimljivo, na Twitteru su kroz cijelu utakmicu, sve do Perišićevog pogotka sijevale kritike, čak i uvrede na račun hrvatskog reprezentativca, pogotovo nakon što je krajem prvog dijela dobio žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pisali su pojedinci da igra protiv Intera, da ga treba odmah izvaditi, prodati i slično. Perišić im je ovime pokazao koliko su u krivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo