VIDEO: / Noć za pamćenje! Skoro pao Messijev rekord!

Bayern se plasirao u četvrtfinale Lige prvaka nakon što je u sjajnoj utakmici razbio Basel sa 7:0 uz četiri gola Gomeza koji je tako zamalo dostigao rekord Lea Messija.

13.3.2012.
11:05
VOYO logo

München. Allianz Arena. Gledatelja: 66.000. Sudac: Mark Clattenburg (Engleska) BAYERN: Neuer; Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba; Luiz Gustavo, Kroos; Robben, Muller (od 70. Schweinsteiger), Ribery (od 78. Pranjić); Gomez BASEL: Sommer; Steinhofer (od 70. Degen), Abraham, Dragovic, Park; Shaqiri, Cabral, Xhaka, F. Frei; Streller, A. Frei (od 61. Stocker)

Strijelci: 1:0 - Robben (11), 2:0 - Müller (42), 3:0 - Gomez (44), 4:0 - Gomez (50), 5:0 - Gomez (61), 6:0 - Gomez (67), 7:0 - Robben (81) Bayern običavaju zvati FC Hollywoodom, a u srijedu navečer Bavarci su opravdali sav taj sjaj i glamur koji ih povezuje s filmskom prijestolnicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka na svojem su travnjaku uneredili Basel pobijedivši ga sa 7:0 (ukupni rezultat 7:1)!

Rekordna je to pobjeda u nokaut fazi Lige prvaka, a Bavarci su ostali 'kratki' za jedan gol da izjednače Liverpoolov rekord iz sezone 2007./08. u elitnom natjecanju kad su Redsi pobijedili turski Bešiktaš 8:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xpfhvs_bavaria-7-0_sport U demoliranju švicarskog prvaka, koji je u prvoj utakmici slavio 1:0, najviše je sudjelovao Mario Gomez koji je četiri puta zatresao mrežu gostiju te gotovo u tjedan dana stigao podvig Lionela Messija (pet golova Bayeru iz Leverkusena). Dva pogotka dodao je Arjen Robben, a jednoga je zabio Thomas Müller. U sastavu Bayerna od 79. minute igrao je Danijel Pranjić, koji je zamijenio Francka Riberyja, dok je Ivica Olić susret odgledao s klupe.

Inter je protiv Marseillea vodio golom Milita iz 75. minute te je početkom sudačke nadoknade 'u džepu' imao barem još 30 dodatnih minuta da izbori četvrtfinale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=TOiMv75r6zW8ohVK

No, u drugoj minuti sučeva dodatka Brandao je zabio pogodak za 1:1 kojim je praktički riješio pitanje prolaska Marseillea u drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=OoeJB4GBY6adySt6

Na kraju je Pazzini u šestoj minuti sudačke nadoknade donio pobjedu Interu s bijele točke (isključen je Marseilleov vratar Mandanda), ali bila je to pirova pobjeda jer su se ukupnim rezultatom 2:2 među osam najboljih progurali Francuzi koji su u prvoj utakmici pobijedili 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo