[VIDEO] NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA CRISTIANA RONALDA: / Vratio se potpuno drugačiji iz izolacije, evo i zašto

Image
Foto: Profimedia

Trener Maurizio Sarri oduševljen njegovim stanjem te da tvrdi kako je to najbolji Ronaldo kojeg je vidio

1.6.2020.
19:47
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih igrača današnjice, Portugalac Cristiano Ronaldo, vratio se treninzima, a testiranja u Juventusu, prema tvrdnjama Tuttosporta, pokazala su nevjerojatne rezultate.

Iako Ronaldo već ima 35 godina i proveo je nekoliko mjeseci izvan travnjaka i uobičajenih trening-rutina, testiranja su pokazala da je Ronaldo postao fizički još jači u ovom razdoblju izolacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Cristiano Ronaldo of Juventus celebrates after scoring a goal on penalty with team mate Chiellini. Roma 27-01-2019 Stadio Olimpico Football Calcio Campionato Serie A 2018/2019. Lazio - Juventus Foto Antonietta Baldassarre / Insidefoto/Sipa USA, Image: 410829741, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany, Italy, Japan, and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Najbolji Ronaldo do sada?

Talijani tvrde da je i dodatno pojačao startnu brzinu i podigao izdržljivost te da u konačnici izgleda puno bolje nego prije izolacije. Vele i kako je trener Maurizio Sarri oduševljen njegovim stanjem te da tvrdi kako je to najbolji Ronaldo kojeg je vidio.

Ronaldo je. vele Talijani, također radio i na psihološkom aspektu, odnosno proučavao je neke nove tehnike za jačanje koncentracije. Međutim, niti tu nije kraj. Portugalac ostaje nakon treninga raditi dodatno, a to je potvrdio i na svojem Instagramu gdje je ostao na pucačkom treningu s trećim vratarom Carlom Pinsoglijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo