VIDEO: / MOURINHO ODAHNUO! Chelsea se na jedvite jade izvukao protiv 'davljenika'

Nogometaši Chelseaja provukli su se kroz ušicu igle i u posljednjim trenucima došli do pobjede na gostovanju kod slabašnog Queens Park Rangers u dvoboju 32. kola engleske Premierlige.

12.4.2015.
16:34
VOYO logo

Chelsea je do pobjede došao pogotkom Cesca Fabregasa u 88. minuti utakmice. Zabio je španjolski reprezentativac prizemnim udarcem s 13, 14 metara nakon dodavanja Edena Hazarda. Koliko se Chelsea namučio u ovoj utakmici, otkrit će podatak da je Fabregasov pogodak ujedno bio i prvi udarac gostiju unutar okvira gola.

Menadžeru Chelseaja Joseu Mourinhu je pao kamen sa srca nakon Fabregasova gola jer njegova momčad sada opet ima ugodnih sedam bodova prednosti pred Arsenalom, uz odigranu utakmicu manje. Topnici su u izvrsnoj formi, imaju osam pobjeda zaredom i da je Chelsea u nedjelju kiksao, moglo je biti gusto do kraja. Ovako se čini da je prednost momčadi sa Stamford Bridgea ipak prilično sigurna, bez obzira na težak raspored do kraja prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2mglvn

Dodajmo za kraj da je bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar ušao u igru za QPR u 81. minuti umjesto Sandra. Rangersi su nakon ovog poraza ostali na 18. mjestu, odnosno u zoni ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo