VIDEO: / Mourinho konačno dobio ono što je tražio!

Čini se da se trener Reala Madrida Jose Mourinho ipak neće izvući nakon brojnih optužbi na račun Barcelone, UEFA-e i trenera pepa Guardiole.

29.4.2011.
11:29
VOYO logo

"Pokrenuli smo postupak zbog izjava koje je dao nakon utakmice. I Real je pod istragom zbog toga jer su navijači bacali predmete na teren, ali i zato što je jedan navijač ušao na travnjak. Istražujemo i crveni karton Pepea", navodi UEFA u priopćenju.

Ipak, prvi na UEFA-inoj listi je Mourinho koji je uzburkao duhove svojim optužbama nakon utakmice. Kako na račun Barcelone 'kojoj već godinama pomažu suci' do uvreda upućenih treneru Barçe Pepu Guardioli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mourinho je teško uvrijedio instituciju Barcelone i zbog toga mora snositi posljedice. Očekujemo od UEFA-e da zauzme čvrst stav i sankcionira ga", rekao je predsjednik Barçe Sandro Rosell.

A evo što je zapravo Mourinho rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da ja sad kažem UEFA-i što stvarno mislim, izbacili bi me iz nogometa za cijeli život. Umjesto toga ću samo pitati jednu stvar i nadam se da ću dobiti odgovor: Zašto? Zašto? Zašto Ovrebo? Zašto Busacca? Zašto De Bleeckere? Zašto Stark? Zašto? Pa nama se u svakom polufinalu dogodi ista stvar. Ako je Barcelona tako apsolutno fantastična momčad, zašto im to treba?", rigao je Mourinho i vatru i dodao za kraj:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=p9iRXjj76shePqF8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam radi li se tu o sponzorstvu Unicefa koje Barcelona ima ili je to samo zato što su oni tako dobri i lijepi momci. Ne razumijem. Čestitam Barceloni što je tako velika momčad i čestitke na svim drugim stvarima koje imaju sa strane, a koje nije lako osigurati. Oni imaju moć i mi zbog toga nemamo nikakve šanse protiv njih. Chelsea je nekad igrao bez kažnjenih Drogbe i Bosingwe, Wenger i Nasri su kažnjeni u njihovoj utakmici s Barcelonom, ja sam kažnjen danas. Ne znam zašto! Jedino što mogu je pitati zašto i nadati se da ću jednog dana dobiti odgovor. Oni jednostavno moraju doći u finale i oni će tamo doći. I točka!".

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104280432006 arti-201104270794006 arti-201104270791006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo