VIDEO: /

Messi napravio incident u El Clasicu!

Najbolji nogometaš često zna izgubiti živce, pogotovo ako rezultat nije pozitivan za Barcelonu, a u prvenstvenom El Clasicu je ponovno 'izgorio' te je izazvao nepotreban incident.

17.4.2011.
17:06
VOYO logo

Real Madrid i Barcelona su u prvenetvenom derbiju podijelili bodove (1:1) te je katalonski prvak šest kola prije kraja prvenstva ostao na osam bodova predosti ispred najljućeg rivala.

Realov trener Jose Mourinho je tako nakon debakla 5:0 u prvom srazu s Barçom izvukao remi i to s igračem manje, a upravo ga je taj detalj najviše i zasmetao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stalno protiv Barcelone imam igrača manje, već mi je dosta toga!", izjavio je nakon El Clasica Mourinho čijoj je momčadi Messi konačno zabio i to u devetom nastupu.

No najbolji nogometaš svijeta je na derbiju s Realom ostavio i jednu mrlju. Naime, u posljednjim trenucima utakmice je pokušao stići loptu koja je išla u aut i onda ju svom snagom napucao u navijače Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato što ga je to toliko isprovocirao, no najbolji nogometaš svijeta ovim potezom zasigurno nije zaslužio pljesak koji često mami svojim sjajnim potezima na terenu.

Podsjetimo, Real i Barcelona će se ponovno sresti već u srijedu kada na Mestalli igraju finale Kupa Kralja.

Vezani članci:

arti-201104140778006 arti-201104150625006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo