Serie A / VIDEO Mandžukić asistirao Ronaldu u visokoj pobjedi Juventusa kod kuće protiv Frosinonea

Image
Foto: AP images

Gostujuću mrežu načeo je argentinski majstor Paulo Dybala sjajnim pogotkom u šestoj minuti susreta

15.2.2019.
22:23
AP images
VOYO logo

Talijanski nogometni prvak Juventus odigrao je još jednu uvjerljivu utakmicu u Serie A. na svom su stadionu u petak navečer svladali slabašni Frosinone s 3:0.

Gostujuću mrežu načeo je argentinski majstor Paulo Dybala sjajnim pogotkom u šestoj minuti susreta. Cristiano Ronaldo ostavio mu je loptu na 20-ak metara od protivničkog gola, a Juventusov trequartista sjajnim udarcem pogodio za vodstvo Stare dame. Dybalin gol možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča je bila gotova već u prvom poluvremenu kad je na 2:0 povisio stoper Juventusa Leonardo Bonucci. Sami Khedira prebacio je loptu nakon kornera na drugu stativu gdje je talijanski stoper odlično reagirao i poslao loptu u mrežu.

Posljednji pogodak na utakmici djelo je Cristiana Ronalda i Marija Mandžukića. Hrvatski napadač uspio je nekako progurati loptu do Portugalca kojem je trebalo samo malo prostora da pretvori priliku u pogodak za pobjedu Juventusa od 3:0. treći pogodak Juventusa pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon velike pobjede Juventus ostaje na vrhu Serie A i pravo bi se čudo moralo dogoditi da Napoli stigne ovih 14 bodova zaostatka. Cristiano Ronaldo najbolji je strijelac lige s 19 pogodaka, a uz to je skupio i šest asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo