VIDEO: / Manchester sasvim dotukao slomljeni Arsenal!

Nogometaši Manchester Uniteda plasirali su se u polufinale FA kupa nakon što su na prepunom Old Traffordu svladali Arsenal s 2:0 pogocima Fabija i Waynea Rooneya.

12.3.2011.
22:56
VOYO logo

Arsenal je tako u istom tjednu ispao i iz Lige prvaka i FA Kupa, a na Old Traffordu su propustili ogroman broj prilika. Najbolji pojedinac susreta bio je vratar ManU-a Edwin van der Saar, koji je branio sjajno.

http://www.dailymotion.com/swf/video/xhkam2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije su se i nogometaši Boltona plasirali su se u polufinale FA Kupa nakon što su slavili u gostima kod Birmingham Citya s 3:2. U vrlo uzbudljivoj utakmici Boltonu je prolaz u polufinale osigurao Južnokorejanac Lee Chung-Yong pogotkom u 90. minuti. Birmingham City je dvaput dostizao vodstvo gostiju pogocima Camerona Jeromea u 38. i Kevina Phillipsa u 80. minuti, dok su strijelci za Bolton Wandererse bili Johan Elmander 21. i Kevin Davies iz jedanaesterca u 66.

http://www.dailymotion.com/swf/video/xhkblj
Ivana Klasnića zamijenio je kod Boltona u 61. minuti strijelac Lee, a Birminghamu ostaje utjeha da su prije 14 dana osvojili Liga kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Manchester Citya u nedjelju su izborili plasman u polufinale FA kupa nakon što su u četvrtfinalnom ogledu pobijedili drugoligaša Reading 1:0. Pogodak odluke zabio je Micah Richards u 74. minuti.

U drugom susretu četvrtfinala Stoke je pobijedio West Ham 2:1. Golove za domaćine zabili su Robert Huth i Danny Higginbotham, dok je strijelac za West Ham bio Frederic Piquionne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City će u polufinalu igrati protiv gradskog suparnika Manchester Uniteda, dok će u drugom polufinalnom susretu snage odmjeriti Bolton i Stoke City. Utakmice će se igrati 16. i 17. travnja na Wembleyu.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201103090790006 arti-201103080189006

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo