Predivna gesta / VIDEO Malom laviću Šimunu Dinamovci su čestitali rođendan i poručili: 'Svi smo uz tebe!'

Image
Foto: Facebook/GNK Dinamo/Martina Stojanovic

Dvogodišnjem su Šimunu u rujnu liječnici amputirali lijevu natkoljenicu i trenutno je na liječenju u Americi

13.11.2019.
17:10
Facebook/GNK Dinamo/Martina Stojanovic
VOYO logo

Igrači Dinama ponovno su pokazali dobro srce i malom Šimunu zaželjeli sretan rođendan. Snimku nogometaša na Facebook stranicu postavio je GNK Dinamo. Čestitali su mu Mislav Oršić, Bruno Petković, Dominik Livaković i Dino Perić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvogodišnji Šimun Stojanović iz Županje boluje od spine bifide, rascjepa kralježnice te su ga u rujnu u bolnici St. Mary u West Palm Beachu na Floridi operirali. U zahvatu koji je trajao čak devet sati amputirali su mu lijevu natkoljenicu koja nije imala funkciju, rekonstruirali mu kuk i desno stopalo. Nakon što su skinuli gips počela je izrada proteze za dječakovu lijevu nogu. Kući će se Šimun vratiti iduće godine.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FOTO: Facebook

"Sami smo, ali znam da nismo sami. Bio je sretan i puhao je svjećice stotinu puta. Želja je samo jedna. A znam da je i on krije duboko u sebi iako mi to ne zna još reći. Jednog dana, znat će zašto smo bili “sami”, a opet svi sa nama. Jednog dana će razumjeti zašto je drugi rođendan dočekao u Americi, jednog dana će hodati. A želja? Jednoga dana, želja će se ostvariti. Sretan rođendan, mamin i tatin laviću!", napisala je majka Martina na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako želite pratiti Šimunove korake, pratite Facebook stranicu na kojoj možete vidjeti kako donirati novac i time pomoći malom laviću.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo