VIDEO: / Ma tko se nadao da će Real ovako razvaliti Bayern

Madridski Real prvi je finalist Lige prvaka! U uzvratnom dvoboju u Münchenu već u prvom poluvremenu stigao je do visoke prednosti protiv Bayerna i riješio pitanje pobjednika.

29.4.2014.
14:04
VOYO logo

Carlo Ancelotti nastavio je niz u utakmicama protiv Bayerna. I u osmom susretu protiv Bavaraca u Ligi prvaka ostao je neporažen, a ova pobjeda donijela mu je i ulazak u finale Lige prvaka.

Iako su Bavarci najavljivali pakao u Allianz Areni i dobru igru koja bi ih odvela u novo finale Lige prvaka, Real Madrid odlazi u završni dvoboj. Bayern je ponovno imao posjed lopte na svojoj strani, no još jednom je bio nekonkretan dok je Real u prvom dijelu bio iznimno ubojit. Tri udarca u okvir gola i tri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u 16. minuti gosti su stigli do pogotka. Luka Modrić je u svom stotom nastupu za Real odlično izveo korner s desne strane, pronašao glavu Sergija Ramosa koji pogađa mrežu za vodstvo gostiju.

https://vine.co/v/MvY5LPMTIQm/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj pogodak je negativno utjecao na Bavarce koji su već četiri minute kasnije ponovno kapitulirali. Ovaj put iz slobodnog udarca ubacio je Angel Di Maria, a Ramos je svojim drugim golom povisio na 2:0.

Već tada je bilo jasno da će Bayern prepustiti krunu prvaka Europe, a sudbinu mu je zapečatio Cristiano Ronaldo u 34. minuti svojim rekordnim 15. ovosezonskim pogotkom u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/MvY1EMuTAO3/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Pep Guardiola na odmoru je ostavio Marija Mandžukića u svlačionici te umjesto njega uveo Javija Martineza, međutim nije mu to previše pomoglo. Real je bez problema kontrolirao utakmicu i na kraju čak i povisio vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrti pogodak za Real postigao je iz slobodnog udarca Ronaldo u 90. minuti te je Bayern tako doživio vrlo visok poraz.

https://vine.co/v/MvYg2zHJdTZ/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Mandžukić malo je toga napravio u prvom poluvremenu, ponovno nije bilo lopti za hrvatskog napadača dok je na drugoj strani još jednu jako dobru utakmicu kroz svih 90 minuta odigrao Luka Modrić.

http://realtime.sportinti.me/cmd/loader?match_code=6e145450-4101-ffe3-fc22-3e3af047cd40&style=classic&width=435&height=755

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo