RONALDO MANJI OD MAKOVA ZRNA / Evo kako ga je kapetan doveo u red pred svima!

Nije ugodno ovih dana u svlacionici Real Madrida. Aktualni europski prvak prolazi kroz krizu rezultata, a to dovodi i do ocite nervoze kod najvecih zvijezda.

11.3.2015.
9:42
VOYO logo

Real je u uzvratnoj utakmici osmine finala na svome stadionu Santiago Bernabeu porazen od Schalkea s 4:3, ali je prosao dalje zahvaljujuci pobjedi u Njemackoj (2:0). Drugi je to uzastopni poraz Ancelottijevih nogometasa i treca utakmica zaredom u kojoj nisu uspjeli doci do pobjede.

Jasno je da su navijaci bijesni sto su dali do znanja i zvizducima nakon zavrsetka utakmice. Najveca zvijezda Kraljevskog kluba i njegov najskuplji igrac Cristiano Ronaldo zabio je dva gola, ali je ljutit zbog lose igre cijele momcadi htio cim prije pobjeci u svlacionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kapetanu Ikeru Casillasu se to nije nimalo svidjelo. Poznato je da ova dvojica nisu u idilicnim odnosima, a kapetan je umisljenoj zvijezdi dao do znanja da je jos uvijek on sef svlacionice. Uputio mu je nekoliko grubih rijeci i postrojio ga s ostalim suigracima pred tribinu da pozdravi navijace. Ronaldu se bas i nije svidjelo, ali sto se mora...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo