[VIDEO] IZ REALA SE UOČI KLJUČNE UTAKMICE PRISJETILI MODRIĆEVOG MAJSTORSKOG POTEZA: / Jasno je što sada očekuju od hrvatskog maestra

Image
Foto: Profimedia

Modrić je bio strijelac prtiv Šahtara i u sezoni 2015./2016.

1.12.2020.
18:11
Profimedia
VOYO logo

Nogometaše Real Madrida u utorak očekuje odlučujuća utakmica u grupnoj fazi Lige prvakaa u kojoj će im protivnik biti ukrajinski Šahtar.

UŽIVO, REAL IGRA NAJVAŽNIJU UTAKMICU SEZONE: Zidane sprema Ukrajincima veliku osvetu, Modrić igra od prve minute

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraljevski klub iznenađujuće je izgubio od istog protivnika u prvom kolu tog natjecanja, a sada u Ukrajini može pobjedom osigurati plasman u osminu finala.

'Iz prve'

Par sati prije utakmice Real je na svojem Twitteru objavio video pogotka koji je njihova zvijezda i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije postigao protiv Šahtara u sezoni 2015./2016. kada je zatresao mrežu Ukrajinaca udarcem "iz prve" sa sedam-osam metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je bio strijelac protiv Ukrajinaca i ove sezone, a tada je mrežu zatresao udarcem s otprilike 25 metara i to je bio jedan od njegovih najljepših golova u dresu Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić novu utakmicu protiv Šahtara počinje od prve minute, a njegov trener Zinedine Zidane zasiguno se nada kako će hrvatski "Maestro" i u utorak nastaviti seriju izrsnih predstava protiv ukrajinskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo