VIDEO: / Genijalni Alvaro Recoba briljira i u 39. godini!

Iako je u 39. godini, Alvaro Recoba i dalje nije izgubio čarobni dodir izvođenja slobodnih udaraca. Svojedobno najplaćeniji igrač svijeta u 95.

10.11.2014.
10:51
VOYO logo

Urugvajski Clasico postoji već 114 godina, otkako je 1900. godine odigrana prva utakmica dva velika rivala u Montevideu, a Penarolov poraz proteklog vikenda spada u jedne od najbolnijih.

Nacional je bio domaćin, gosti su vodili sve do sudačke nadoknade golom Pachecoa, da bi nakon isteka 90. minuta ostali bez svega. Prvo je Fernandez izjednačio u 91. minuti, da bi legendarni Recoba u 95. donio tri boda svom klubu. Elegantno je iz slobodnog udarca s 30 metara prebacio živi zid i donio veliko slavlje navijačima Nacionala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/B8r_cQeKwtY

Zabio je kao nekad, dok je na trenutke briljirao u dresu Intera. Podsjetimo, on i Ronaldo su debitirali za Inter u ljeto 1997. godine, Recoba je na debiju zabio dva gola, te je kao član slavnog milanskog kluba proveo 11 godina. 'El Chino' je u Interu dobio svojedobno najveći ugovor u nogometnom svijetu, ali nikad nije na terenu ga i opravdao. Usporila ga je suspenzija zbog lažne putovnice, pa i ozlijede, ali navijači Intera su ga svejedno obožavali zbog njegove genijalnosti na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/HYYt804Ne6g

I danas, nakon što već 20 godina igra na profesionalnoj razini, Recoba i dalje briljira. Doduše, nedostaje mu malo kose, trbuščić se nazire, ali golmani i dalje ne mogu ništa kad Alvaro prebaci živi zid kod slobodnjaka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo