Fantastični Falcao ponizio Chelsea!

Falcao se narugao s osvajačima Lige prvaka.

31.8.2012.
22:19
VOYO logo

Atletico iz Madrida osvajač je europskog Superkupa 2012. godine. Pobjednik Europske lige s uvjerljivih 4:1 deklasirao je pobjednika Lige prvaka - Chelsea.

Falcao je Engleze načeo već u 6. minuti. Opalio je s ruba 16-erca u suprotni kut, a lopta se od vratnice odbila u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugi gol smo čekali do 19. minute utakmice. Koke je bio asistent, a Kolumbijac je pokazao obrani Chelseaja da nije pametnog ostaviti ga samog na 18 metara od gola.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=3cIpUAkiSYnJFmQS

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogao je i već u 35. minuti Falcao doći do hat-tricka. Adrian se obrukao u mat situaciji, junak Atletica se dokopao lopte, ali ga je obrana blokirala. No, Engleze je u očaj bacio pred odlazak na odmor. Dobio je loptu u kaznenom prostoru, predribljao suparničkog igrača i pospremio loptu u mrežu!

U nastavku Španjolci nisu spustili papučicu s gasa, nastavili su u istom ritmu i tako je Miranda u 60. minuti postigao šesti gol Atletica. Nevjerojatan debakl osvajača Lige prvaka, društvo iz Londona može biti sretno što se Falcao pritajio u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počasni gol Engleza zabio je Gary Cahill u 75. minuti. Englez se najbolje snašao u gužvi ispred gola Atletica i poentirao.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, te je Atletico lakoćom došao do drugog Superkupa u klupskoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo