[VIDEO] DOSAD NEVIĐENI GOL KOD RONALDA: / Španjolci su primijetili vrlo zanimljiv detalj kod posljednjeg Cristianova pogotka

Image
Foto: Profimedia

Madridski As tvrdi da je Ronaldo kod drugog gola napravio nešto što se kod njega rijetko može vidjeti

21.7.2020.
15:29
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Juventusa napravili su veliki korak ka obrani naslova svladavši na svom stadionu u 34. kolu Serie A rimski Lazio s 2-1. Lazio se dobro držao sve do 51. minute kada je Bastos igrao rukom u svom šesnaestercu, a Cristiano Ronaldo iz penala doveo Juve u vodstvo. Samo tri minute kasnije Luiz Felipe griješi i predaje loptu Dybali, koji nesebično poslužuje Ronalda za Portugalčev 30. gol sezone.

E sada, madridski As tvrdi da je Ronaldo kod drugog gola napravio nešto što se kod njega rijetko može vidjeti. "Ronaldo je zabio gol kakav još nije viđen u njegovom repertoaru", piše As. A o čemu je na koncu riječ?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo of Juventus in action during The Serie A football Match Juventus FC vs Lazio. Juventus FC won 2-1 over Lazio at Allianz Stadium, in Turin. Serie A: Juventus vs Lazio, Turin, Piedmont/Turin, Italy - 20 Jul 2020,Image: 545420181, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Naime, Ronaldo je na svojoj polovici zajedno s Dybalom napravio pressing na Luiza Felipea i kada su mu oteli loptu zajedno su iznijeli kontru s time da je Cristiano prepustio Dybali vođenje lopte, a on je pritom pazio na to da ne upadne u ofsajd-zamku. Na koncu mu je Dybala vanjskom dodao i Ronaldo je samo napravio "tap-in". Teško se zapravo i prisjetiti kada je i je li Ronaldo ikada ovako zabijao, obično je to iz neke izrađene akcije, nekog individualnog bljeska, prekida ili nešto slično, ali ovako, da je sa svoje polovice pressingom ukrao loptu i istrčao je i na koncu zabio. Da, dosta se teško sjetiti.

Zanimljivo, Sarri je baš uoči utakmice s Lazijom kritzirao vlastitu momčad rekavši kako cijela momčad pati jer se napadači premalo rade pressing na protivničku obranu. Sada mu se, eto, želja i ostvarila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gol pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo