VIDEO, CHELSEA TREĆU UTAKMICU U NIZU ZAVRŠIO ISTIM REZULTATOM: / Southampton ispustio 2-0 i primio 1000. gol u ligi

Image
Foto: AFP

Iz prvih utakmica 23. kola engleskog Premiershipa valja istaknuti remi Chelsea na svom terenu protiv Leicestera i novu pobjedu West Hama

13.1.2018.
18:53
AFP
VOYO logo

Igrači Antonija Contea imali su i značajnu prednost, od 68. minute igrali su s igračem više nakon što je Chilwell dobio drugi žuti karton. No ni to im nije bilo dovoljno da svladaju Schmeichela koji je danas bio odličan. Dodajmo kako je ovo Chelseaju već treća utakmica koja završava rezultatom 0-0. Prethodne dvije odigrane su kod Norwicha u FA kupu i doma protiv Arsenala u liga kupu.

West Ham je u gostima kod Huddersfielda pobijedio sa visokih 4-1. Gosti su došli u vodstvo u 25. minuti pogotkom Noblea, a domaćini su izjednačili pet minuta prije poluvremena pogotkom Lolleya. Na samom početku drugog dijela gosti su vratili vodstvo, nakon samo desetak sekundi Arnautović zabija nakon duge lopte Kouyatea. U 57. minuti je 3:1, a pogodak je zabio Lanzini nakon asistencije Arnautovića i lijepe timske akcije. Pet minuta kasnije ponovno posao je ponovno odradila ista veza Arnautović-Lanzini i tako je postavljen konačni rezultat 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo zanimljivu utakmicu mogli su vidjeti gledatelji na stadionu Watforda gdje je istoimeni domaćin nadoknadio dva gola zaostatka i remizirao protiv Southamptona 2-2. Strijelac oba gola za goste bio je Ward-Prowse, a za domaćine su zabijali Grey u 58. minuti i Doucoure u 90. što je ujedno bio i 1000. gol kojeg je Sveci primili u Premier ligi.

Crystal Palace na svom je terenu sa 1-0 golom Sakoa pobijedio Burnley. Newcastle i Swansea remizirali su 1-1. Gosti su poveli golom Ayewa, a izjednačio je Joselu. West Bromwich je kod kuće svladao Brighton 2:0. Domaćin je poveo iz kornera u četvrtoj minuti, najviši u skoku bio je Evans. Za 2:0 zabio je Dawson opet nakon kornera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo