VIDEO: / Brutalnim udarcem srušio protivnika

Golman Sport Club do Recifea, Gustavo, gužvu na utakmici protiv Vasco da Game, odlučio je riješiti nesvakidašnjim "kung-fu" udarcem u leđa protivničkog igrača Eliveltona.

26.7.2011.
16:46
VOYO logo

Bezazlena svađa na sredini terena između igrača mladih momčadi Sport Club do Recifea i Vasco da Game umalo je završila pogubno za igrača gostiju Eliveltona, nakon što ga je golman domaćina "kung-fu" udarcem pogodio u kralježnicu.

Gustavo se zaletio sa svojeg gola i uistinu nesvakidašnjim udarcem udario protivnika, koji je zbog toga hitno prevezen u bolnicu, gdje je ipak utvrđeno da nije došlo do ozbiljnijih ozljeda vrata i kralježnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato što je natjeralo golmana na ovakav potez, ali klub mu je nakon ovog odlučio dati otkaz, a čeka ga i policijska istraga gdje će morati objasniti zašto je to učinio.

"To je kukavički čin, koji se na utakmicama mladih momčadi ne smije dogoditi. Mi smo ovdje da educiramo mlade igrače i nezamislivo je da se jedan od njih tako ponaša", rekao je trener Recifea, Jair Braganza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno ogorčeniji na mladog vratara bio je predsjednik njegovog kluba, koji se ispričao protivničkoj momčadi i otpustio neodgovornog vratara.

"Želim se ispričati igračima i stručnom stožeru Vasco da Game zbog neodgovornosti vratara. Ovo ne spada u sport i definitivno nije nešto što reprezentiramo kao klub", poručio je Dubeux.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Brutalni prekršaji

Vezani članci:

arti-201105060716006 arti-201104290857006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo