VIDEO: / Aktualni prvak opet preuzeo vrh!

Aktualni nogometni prvak Njemačke, Borussia Dortmund, slavio je u prvoj utakmici 20. kola Bundeslige kod Nürnberga s 2:0.

3.2.2012.
22:55
VOYO logo

Dortmund je pogocima Sebastiana Kehla u 48. i Lucasa Barriosa u 82. minuti nastavka slomio vrlo dobre domaćine koji su u prvih 20 minuta prvog dijela bili dominantni na travnjaku, a goste je samo čudo spašavalo od primitka gola.

Nakon sadržajnih 45 minuta bez golova, aktualni je prvak nakon svega tri minute igre u nastavku probio obranu Nürnberga. Lukasz Piszczek je lijepo na desnoj strani protivničkog šesnaesterca proigrao utrčalog Kehla koji smireno pogađa nebranjeni dio gola vratara Schäfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon postignutog pogotka igra se s obje strane primirila, pa je pred sam kraj susreta, već gotovo otpisani igrač Borussije, Paragvajac Lucas Barrios, postigao svoj prvi pogodak sezone za konačnih 2:0. Paragvajac je inače želio napustiti klub zbog slabe minutaže, odnosno samo jednog starta u početnih 11 ove sezone, ali je ipak ostao i sada konačno zabio. Barrios je u prethodne dvije sezone u 65 susreta zabio 35 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussija je sada, barem na jedan dan, vodeća momčad Bundeslige sa tri boda više od drugoplasiranih sastava Bayerna i Schalkea koji svoje susrete, ukoliko vrijeme dopusti, igraju u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo