VELIKI PROBLEMI ZA ČAČIĆA I HRVATSKU: / Dejan Lovren upitan za ključne utakmice kvalifikacija za SP

Image
Foto: PIXSELL

Problemi za Hrvatsku uoči ključnih susreta za odlazak na SP u Rusiju 2018. godine protiv Finske na Rujevici i Ukrajine u gostima.

30.9.2017.
10:21
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren javio se iz Liverpoola i za Sportske novosti poručio kako već neko vrijeme igra pod tabletama.

UKRAJINA SE POJAČALA BRAZILCEM: Uopće nema sumnje, Ševčenko protiv Vatrenih kreće sa moćnim osvježenjem momčadi

"Nažalost, nije dobro... Ne ide onako kako bi trebalo... Cijelo tijelo me boli! Imam problema s leđima, s preponama, a sad mi se upalila i Ahilova tetiva. Već više od dva tjedna muče me ti veliki problemi", istaknuo je Dejan Lovren i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki problemi s cijelom lijevom stranom tijela

"Imam velikih problema s cijelom lijevom stranom tijela. Zbog svega toga mi je natekla Ahilova tetiva, šepam... Očito sam zbog ozljede leđa zaradio i problem s tetivom, više se opterećivala, tijelo kompenzira, i eto novih nevolja. Ne mogu trenirati. Trener me koristi samo za utakmice. Najveći problem su mi leđa. Zato sam i preskočio utakmice protiv Manchester Cityja i Burnleyja u Premiershipu", kazao je Lovren koji je sad upitan za ključne susrete za odlazak na Mundijal protiv Finske i Ukrajine.

"Naravno da sam upitan. Već sam se javio izborniku Anti Čačiću. Rekao sam mu u kakvom sam stanju. Cijelo ovo vrijeme igram pod tabletama. Nije normalno da pred svaku utakmicu popijem četiri ili pet tableta. Želio sam igrati, trener me stavljao u momčad, ali nije dobro, sve mi je gore i gore. Dugo se patim, nema smisla".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako sad stvari stoje, izvjesno je da će Čačić morati pronaći alternativu. Po logici stvari, na mjesto stopera Liverpoola uskočit će Matej Mitrović.

Nema Pivarića

Izgleda da protiv Finaca neće igrati ni Josip Pivarić, koji ima problema s gležnjem, pa je za pretpostaviti da će Čačić na lijevog beka postaviti Bornu Barišića. Njemu je ovo šansa da još više zacementira svoje mjesto u momčadi. Nameće mu se uloga spasitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loša vijest za Vatrene je ta da su od ranije već ozlijeđeni Mateo Kovačić i Vedran Ćorluka, koji sigurno neće biti na raspolaganju izborniku, a jedina je pozitivna vijest povratak Danijela Subašića koji je jučer odradio cijelu utakmicu za Monaco.

Reprezentacija se okuplja već u ponedjeljak, a u utorak odlaze u Opatiju gdje će se pripremati za utakmicu s Finskom u petak na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo