Veliki preokret u slučaju 'Kranjčar'!

'Imam osjećaj da mi trener hoće dati više prilika. A ako bih nastavio igrati kao u ovim pripremama, naravno da bih ostao.

10.8.2011.
11:35
VOYO logo

Uoči početka nove sezone Premiershipa, kojem zbog nereda u Engleskoj prijeti odgoda, ponovno se probudio Niko Kranjčar. Zapravo, samo se ponovio poznati fenomen u igri Tottenhama - kada Harry Redknapp Kranjčara stavi u igru, Niko odigra odlično.

Tako je bilo i prošloga tjedna u nekoliko pripremnih utakmica, a posebno je zanimljivo bilo gledati kako Spursi igraju na krilima dvojice hrvatskih igrača protiv Athletic Bilbaa (2:1). Protiv Španjolske su u momčadi na White Hart Laneu zajedno igrali i Modrić i Kranjčar, što je raritet koji se, pribojavamo se, neće tako brzo ponoviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što bih vam rekao. Možda me više iznenadilo što sam ostao 90 minuta na terenu. To se odavno nije dogodilo. Makar je bilo zbog ozljeda nekih igrača, ali osjećaj je super", otkriva Niko iz baze hrvatske reprezentacije u Dublinu gdje Vatreni broje zadnje sate uoči početka prijateljskog okršaja s Irskom.

Priča o njegovom transferu iz Tottenhama i dalje zvuči kao znanstvena fantastika, a teško je i da će igrati u novoj sezoni postati standardan na lijevom boku pored Garetha Balea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada je status quo! Predsjednik je istaknuo cijenu, 11 milijuna, i ne odstupa. Svaki zainteresirani klub odmah zakoči kad čuje za takvu odštetu. To je realno previše novca za moju situaciju. Realan sam, Bale nema konkurenciju na toj poziciji u svijetu, toliko je dobar i moćan. No, bio bih zadovoljan već statutom 12. ili 13. igrača u momčadi, onoga koji dobiva priliku u nastavku, ili je prvi izbor kada izostaje Bale ili neki prvotimac. Mislim da je to racionalan pogled na stvari. Tottenham ima sjajne igrače i s obzirom na brojne obveze biti dio tih 13-14 prvih izbora odlična je stvar", izjavio je Kranjčar za Sportske novosti.

Niko je spreman i na šalu, pa na priču o Redknappovim stalnim hvalospjevima na svoj račun kaže...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ha, bolje bi bilo da me Redknapp manje hvali, a daje više prostora u igri".

Ipak, nije sve tako crno. Niko osjeća da bi u novoj sezoni mogao dobiti veću minutažu. Sasvim je promijenio način razmišljanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, i ja imam osjećaj da mi trener hoće dati više prilika. A ako bih nastavio igrati kao u ovim pripremama, naravno da bih ostao. Zapravo, čini mi se da ću sigurno ostati i zbog stava kluba (odšteta), ali i zbog sazrijevanja, uvjerenja da ću se nametnuti za više utakmica. Uz činjenicu da Tottenham kao veliki klub zadovoljava moje ambicije, meni je u Londonu idealan život, ponekad čak razmišljam da bih mogao ovdje ostati i živjeti".

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201108080647006 arti-201108090659006 arti-201108040056006

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo