VELIKI PREOKRET IZ MADRIDA / Stigle odlične vijesti o Modriću!

Tamni oblaci nadvili su se nad Real Madrid nakon ozljede koljena Luke Modrića u utakmici 32. kola Primere protiv Malage. Ipak, u Kraljevskom klubu ugledali su tračak svjetla na kraju tunela.

20.4.2015.
10:30
VOYO logo

Naime, u klupskom priopćenju vezano uz Modrićevu ozljedu nigdje se ne spominje koliko će dugo on izostati. Njemu je dijagnosticirano iščašenje kolateralnog ligamenta desnog koljena drugog stupnja, a riječ je o ozljedi kod koje je predviđeni rok izbivanja s travnjaka nekih šest tjedana.

Međutim, Marca piše kako kod ovakve dijagnoze postoji mogućnost i osjetno kraće pauze. Prema izvorima na koje se poziva ovaj ugledni dnevnik, Modrićevo iščašenje je "čisto" i osim kolateralnog ligamenta nije oštećen niti jedan drugi dio koji bi mogao zakomplicirati njegov oporavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čini se da je težina ozljede manja nego li se prvotno mislilo i da bi Modrić mogao biti dopstupan Ancelottiju i ranije od predviđenih tjedana", piše Marca i ostavlja otvorenu mogućnost da se hrvatski veznjak vrati u natjecateljski ritam već za tri tjedna.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2n5xt0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu će sada pokušati maksimalno skratiti proces oporavka ozlijeđenog ligamenta, što bi moglo trajati neka dva tjedna, a onda bi Luka, u slučaju da sve ide prema planu, mogao započeti s treninzima.

U slučaju da se optimistični scenarij ostvari, Modrić bi u teoriji mogao biti spreman za uzvratni polufinalni ogled Lige prvaka 12. ili 13. svibnja, dakako, u slučaju da se Real ondje plasira i pobijedi Atletico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo