SPREMA SE SENZACIONALNI TRANSFER? / Velikani stoje u redu za novog wunderkinda iz Kustošije: 'On i njegova obitelj znaju da uskoro moraju donijeti odluku...'

Image
Foto: Twitter

Kustošija ga navodno ne namjerava pustiti za manje od pet milijuna eura

28.10.2023.
13:42
Twitter
VOYO logo

Engleski velikan Arsenal uključio se u utrku za 16-godišnjeg wunderkinda Dinu Klapiju koji igra za Kustošiju, zagrebački klub koji se trenutačno natječe u Supersport Drugoj NL, objavio je Daily Mail.

Spektakularni FNC 13 na rasporedu je 4. studenoga, a revanš Croate i Vase usred Beograda pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: FNC - VOYO

Supertalentirani mladi napadač Klapija već je duže vrijeme na meti mnogih velikana. Spominje se da ga prate Chelsea, Manchester United, RB Leipzig i Borussia Dortmund, a sada su se u utrku uključili i "Topnici".

Klapija je rođen u SAD-u, a igrao je za mlađe reprezentacije te zemlje, ali i Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skauti trenera Mikela Artete gledali su njegove posljednje tri utakmice. Reputacija mu raste. Snažan je, brz, odličan u završnici s obje noge i dobro izvodi prekide. Klapija i njegova obitelj svjesni su da uskoro moraju donijeti odluku koja se ne odnosi samo na selidbu u drugu zemlju, već je važno i igračevo obrazovanje. Postoji uvjerenje da je Arsenalov projekt privlačniji od Unitedova, ali su Leipzig i Dortmund velika konkurencija", pišu Englezi i dodaju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kustošija ima status kluba koji stvara vrhunske mlade talente kao što su Wolfsburgom Lovro Majer ili Mislav Oršić, koji je sada u Trabzonsporu. Također, Kustošija je ranije ove godine Barceloni prodala 19-godišnjeg središnjeg braniča Mikayila Fayea."

Kustošija Kapliju navodno ne namjerava pustiti za manje od pet milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo