KUHA SE MEGATRANSFER / Velikani se trgaju za našeg Gvardiola, a izgleda da imamo i pobjednika. Mislilo se da će Vatreni u Chelsea, ali došlo je do preokreta

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Gvardiol je potpisao novi ugovor do 2027. godine, što ga čini još skupljim i teže dostupnijim

12.9.2022.
15:01
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Iako je ljetni prijelazni rok davno završio, saga oko transfera hrvatskog reprezentativca i jednog od najboljih braniča današnjice, Joška Gvardiola, još uvijek traje.

Talijanski ekspert za transfere, Fabrizio Romano, tvrdi da je Leipzig odbio ponudu Chelseaja potkraj kolovoza, a transfer je to koji se trebao realizirati sljedećeg ljeta, no Nijemci su odustali, jer kako Talijan tvrdi, čekaju ponudu drugog velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije svega čeka se ponuda Manchester Cityja. Gvardiol je potpisao novi ugovor do 2027. godine, što ga čini još skupljim i teže dostupnijim, a Chelsea i dalje navaljuje i želi ga dovesti, odnosno, osigurati što prije. No, Leipzig odbija ponude i planira ga prodavati, očito, tek kad se situacija malo zahukta.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Profitirat će i Dinamo

Zanimljivo je spomenuti kako su Leipzigu drastično porasli apetiti jer ponuda koju su navodno odbili iznosila je golemih 90 milijuna eura. No, Chelsea namjerava već u siječnju podići ponudu, kako tvrdi Bild, na više od sto milijuna eura jer se očekuje i da će mu vrijednost narasti u periodu do tada, posebice zbog Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostvari li Gvardiol taj transfer postat će najskuplji branič u povijesti nogometa, a od tog transfera profitirat će i Dinamo koji ima pravo na 20 posto od Leipzigova profita u sljedećem transferu Gvardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo