VELIKANI NA IGLAMA, MONACO SE OGLASIO ZA MBAPPEA: / 'U našem klubu postoje dva uvjeta za odlazak igrača'

Image

Ovog ljeta apsolutno najtraženiji napadač bit će Kylian Mbappé, francusko čudo od djeteta, 18-godišnjak koji je u 38 utakmica za Monaco ove sezone zabio 25 golova.

3.5.2017.
18:51
VOYO logo

U lov na Mbappéa uključili su se oni koji mogu platiti najviše, a pritom su dovoljno atraktivni kao odredište u kojem će ovaj dragulj svjetskog nogometa još jače zablistati.

Dakle, za Monacovog napadača u red su stali madriski Real, Manchester United i gradski mu suparnik City, čak i Arsenal. Konačno se na temu svog najvrjednijeg igrača oglasio potpredsjednik kluba iz Kneževine, Vadim Vasiljev, u ime vlasnika kluba, ruskog milijardera Dmitrija Ribolovljeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mbappe nema cijene, on je neprocjenjiv, nećemo ga prodati! Želimo da ostane i mislim da on želi to isto. On nam je kao sin. Klub je ponosan na sve ono što je postigao u Monacovom dresu", kazao je Vasiljev za talijanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport na dan prve polufinalne utakmice u Ligi prvaka protiv Juventusa.

E sad, je li to čvrsta odluka ili će ga pokolebati deveteroznamenkasti iznos koji su europski velikani spremni ponuditi, vidjet ćemo ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnik kluba Ribolovljev uistinu nije primoran na bilo kakvu prodaju, ruski "kralj gnojiva", težak je gotovo osam milijardi dolara, njega stotine milijuna dolara ne mogu impresionirati.

Dva su uvjeta za odlazak

Iako je najatraktivniji, Mbappe nije jedini izložak u Monacovoj "draguljarnici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, nekoliko igrača ćemo prodati, ali sam one koji žele otići. Ne moramo nikoga prodavati, ali ne želimo nekoga zadržavati preko njegove volje. No, da bi bilo tko otišao, postoje dva preduvjeta, ponuda mora biti prava, a igrač nas mora zamoliti za odlazak", dodao je potpredsjednik Monaca.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo