VAŽNA OBLJETNICA: / Za genijalnog Messija bit će to sasvim posebna proslava

Image

Najbolji nogmetaš današnjice Lionel Messi u srijedu navečer u prvenstvenoj utakmici protiv Betisa trebao bi upisati 500. nastup za Barcelonu.

29.12.2015.
16:30
VOYO logo

Argentinac je tih skoro 500 utakmica zabio 424 gola, sedam puta je bio prvak Španjolske, a četiri puta postao je prvak Europe. Ukupno je u dresu Barcelone osvojio 26 trofeja, a na dobrom je putu da do kraja sezone poveća tu brojku.

Slijede novi trofeji

Barcelona je trenutno na vrhu Primere s utakmicom manje od drugoplasiranog Atletico Madrida. U Ligi prvaka veliki su favoriti za prolazak u četvrtfinale s obzrom da igraju s Arsenalom, klubom koji ih je samo jednom pobijedio u sedam međusobnih ogleda u tom natjecanju. Također, na dobrom su putu i da obrane naslob u Kupu kralja, pogotovo nakon što je izbačen Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.youtube.com/watch?v=4hw1v7i8Kl8 Messi je, inače, prije dva dana dobio nagradu za igrača godine - Zlatni Globus, a najveći je favorit u za Zlatnu loptu. O njegovoj zaista velikoj karijeri možete više pogledati u prilogu ispod, a prizanje da je riječ o najboljem igraču dobio je od bivšeg suigrača Ronaldinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo