Velika Dinamova večer završila fajtom i psovkama!

29.9.2012.
22:14
VOYO logo

Do tučnjave je došlo na južnoj tribini pred kraj utakmice, letjele su stolice, ali sve je završilo bez težih posljedica. Svoj su stav nakon susreta izrazili ponovno i Bad Blue Boysi, i to ovoga puta zajedno sa Torcidom. Ujedinjeni su navijači vikali 'HNS pederi...', a potom su Boysi oboružani transparentom 'Hoćemo izbore' stigli pred 'Mamićeva vrata', podno zapadne tribine i zazivali 'velikog' mogula koji se, naravno, nije pojavio.

Čini se da je prošlo vrijeme za razgovor, ali zato su jednu lijepu nogometnu priču ispričali igrači Dinama i Hajduka. Mateo Kovačić se nakon ozljede i duge pauze vratio u onaj svoj pravi ritam, asistirao je za vodstvo 2:1 Duji Čopu u 41. minuti, i sveukupno gledajući, odigrao sjajnu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo večeras pokazali kakva smo momčad. Primili smo stvarno glupi gol, ušli labavo i odmah bili kažnjeni, ali poslije toga smo odigrali vrhunsku utakmicu, dominirali svih ostalih 89 minuta i potpuno zasluženo došli do pobjede. Osobno, mislim da nam je ovo najbolja prvenstvena utakmica sezone i ovo je odlična priprema za Kijev gdje također imamo svoje šanse", izjavio je Kovačić za Dinamovu službenu stranicu.

Ante Čačić je u subotu slavio 59. rođendan, ali pravog razloga za slavlje imao je Sammir, koji je s dva gola umirio javnost i poručio da je kadar za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na meni je bio veliki pritisak na meni i nisam mogao razočarati suigrače i navijače kojih je danas ipak bilo nešto više. Bila je ovo odlična večer za sve nas i jako smo sretni", izjavio je Sammir koji će u listopadu, po prvi puta u karijeri, obući hrvatski dres.

"Ovih dana nisam pratio medije, ali ono što sam vidio bilo je vrlo negativno i zaista sam imao puno motiva. Uostalom, po meni mi je ovo najljepši gol u karijeri iako sam sličan zabio na Poljudu prije dvije godine. Zvižduci? Iskreno, očekivao sam takvu reakciju iako to uopće nema smisla. Ako sam došao u Hrvatsku bez roditelja, odlično se snašao i postao igrač Dinama te uspio uživotu - onda me ništa ne može pokolebati", zaključio je novi hrvatski Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako nastavi davati ovakve izjave na terenu, a zabio je porekrasan pogodak iz poluvoleja i rutinski pogodio s bijele točke, i negativni stav javnosti mogao bi se uskoro pretvoriti u jednu lijepu priču. Sve ovisi o njemu.

specijal-201102150360004-Dinamo specijal-201102150360004-Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo