VATRENI ŽELE ŠTO PRIJE ZABORAVITI NAJTEŽI PORAZ U POVIJESTI: /

'O tome nećemo razmišljati, čeka nas teška utakmica'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska u petak igra drugu utakmicu u Ligi nacija.

10.10.2018.
8:38
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom novi je ogled u Ligi nacija. Poslije teškog poraza od Španjolske (6-0) u Elcheu Vatreni će na praznoj Rujevici ugostiti Englesku, reprezentaciju s kojoj su posljednji put odmjerili snage u polufinalu Svjetskog prvenstva.

Image
DALIĆ NAJAVIO ENGLESKU NAKON BJELOVARA: /

'Nije nam bilo usput, ali poštujemo navijače – idemo popravit greške iz Elchea'

Image
DALIĆ NAJAVIO ENGLESKU NAKON BJELOVARA: /

'Nije nam bilo usput, ali poštujemo navijače – idemo popravit greške iz Elchea'

Zlatko Dalić i njegovi izabranici u utorka su odigrali trening utakmicu s trećeligašem Bjelovarom te su upisali visoku 15-1 pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IvanRakitić i KarloLetica progovorili su o toj, ali i nadolazećoj utakmici.

Težak susret

"Drago nam je da smo se opet okupili u reprezentaciji i da možemo opet biti s našim ljudima, što ovog petka protiv Engleske nećemo moći. Bilo je lijepo u Bjelovaru, stvarno ugodno, i svaka čast svima u organizaciji. Čestitam Bjelovaru 110. rođendan i nadam se novim ovakvim druženjima s navijačima te da će nam susret u petak biti zadnji bez gledatelja. Bitna je dobra priprema za tešku utakmicu s Englezima, na Španjolsku se nećemo vraćati i nećemo razmišljati o tome - u nogometu stalno dolazi nova prilika za dokazivanje", poručio je Rakitić putem službene HNS-ove strance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Lovre Kalinić otpao zbog ozljede postavilo se pitanje tko će stati između vratnica. Dinamov vratar Dominik Livaković i bivši član Hajduka Letica glavni su kandidati.

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSEL

10.03.2018., Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 25. kolo, HNK Hajduk - NK Istra 1961. Karlo Letica. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

"Ja ću biti spreman i za nastup protiv Engleske, ali odluka nije na meni nego na izborniku. U klubu sam zadovoljan, kao i svojim igrama u Ligi prvaka. Dižem se u formi, sretan sam, i nadam se da ću i budućnosti jednako dobro raditi i igrati", kazao je Letica.

Reprezentativci će od srijede trenirati na stadionu HNK "Rijeka" na Rujevici i pripremati se za okršaj u UEFA Ligi nacija protiv Engleske, koji će u petak (20.45 sati) biti odigran pred praznim tribinama, zbog kazne koju je UEFA izrekla HNS-u, nakon što je na poljudskom travnjaku uoči kvalifikacijskog dvoboja za Euro 2016. s Italijom osvanula "svastika".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo