VATRENI SU LUDO PROSLAVILI POVIJESNI PLASMAN U POLUFINALE: / Ovako emotivno još nije bilo na prvenstvu

Image
Foto: Screenshot

Svi u jedan glas, kao jedan, pjevali su 'Moja domovina'

8.7.2018.
8:50
Screenshot
VOYO logo

Ludo, preludo je bilo nakon sinoćnje dramatične pobjede Hrvatske nad Rusijom u Sočiju. Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva nakon što je u četvrtfinalu u Sočiju boljim izvođenjem 11-eraca izbacila Rusiju. Nakon 90 minuta rezultat je bio 1-1, nakon 120 minuta 2-2, da bi u raspucavanju s bijele točke Hrvatska bila uspješnija sa 4-3.

Naši nogometaši proživjeli su još jednu dramu i nakon lutrije jedanaesteraca, u ruskom ruletu, došla do polufinala, do povijesnog uspjeha, do prilike za najveći hrvatski nogometni rezultat u povijesti, prvog plasmana u finale SP-a. Nakon utakmice, Vatreni su proslavili pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROSLAVLJENI HRVATSKI AS ZA NET.HR O DALIĆEVOM POTEZU KOJI JE SVE PROMIJENIO: ‘Ovo je totalno ludilo. Vjerujte mi, možemo igrati u finalu’

Na Facebook profilu izbornika Zlatka Dalića osvanuo je video fešte koja je zavladala među reprezentativcima. Svi u jedan glas, kao jedan, pjevali su "Moja domovina". Šime Vrsaljko i Domagoj Vida predvodili su pjevanje, a svi reprezentativci sudjelovali su u tome.

HRVATSKA I DIJASPORA GORE NAKON VELIČANSTVENOG USPJEHA: Nevjerojatni prizori u Dubrovniku, Zadru, Splitu, Zagrebu, Stuttgartu…

Impresivno, kao što je impresivno bilo vidjeti kako Subašić i Rakitić ponovno odvode Vatrene korak dalje, prema povijesnim knjigama, prema uspjehu ljeta gospodnjeg 2018. kojeg ćemo zauvijek pamtiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo