VATRENI SELI U PREMIER LIGU VEĆ SLJEDEĆEG TJEDNA? / Dva engleska velikana pokazuju veću želju od slavnih španjolskih klubova

Image

Hrvatski nogometni reprezentativac na izlaznim je vratima milanskog Intera

27.1.2018.
11:09
VOYO logo

Milanski Inter spreman je prodati Marcela Brozovića u englesku Premier ligu već u ovom prijelaznom roku nogometaša, dapače, već sljedećeg tjedna, prenosi nogometni portal Football Italia.

Kako navodi izvor, Brozović nema istaknuto mjesto u planovima trenera momčadi Luciana Spallettija, a djeluje i kao igrač kojeg je najlakše 'žrtvovati' kako bi klub ispoštivao pravila finansijskog fair-playa. Budući da interes za njega ne jenjava, a pritom veću želju od Seville i Valencije pokazuju engleske momčadi, čini se da se Arsenal ili Everton čine kao njegovo novo odredište karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dapače, oba su kluba, tvrdi se, već kontaktirali Inter po tom pitanju. Navodno Evertonova ponuda iznosi 16 milijuna eura, no ona nije niti približna odštetnoj klauzuli koja se nalazi u njegovom ugovoru s klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U smanjenoj minutaži Brozović je za Inter ove sezone odigrao 15 ligaških utakmica. Sudjelovao je u njima sa tri gola i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo