VATRENI SE EMOTIVNIM PISMOM OPROSTIO OD SVOG KLUBA: / 'Bilo je nezaboravnih trenutaka, hvala svima'

Image
Foto: PIXSELL

Milan Badelj oprostio se od Fiorentine

29.5.2018.
12:16
PIXSELL
VOYO logo

Ono o čemu se proteklih dana i mjeseci pisali, sad je dobilo i službenu potvrdu. Milan Badelj napušta Fiorentinu! Defenzivni vezni reprezentacije Hrvatske svoj odlazak iz kluba u kojem je proveo 4 godine, a nakon tragične smrti Davidea Astorija postao i kapetanom ekipe, potvrdio je oproštajnim pismom u kojem se obratio klubu, navijačima, ali i svima onima koji su mu bili podrška u godinama provedenima u ljubičastom dresu.

HRVAT U ROVINJU DEFINITIVNO PRELOMIO O BUDUĆNOSTI KARIJERE: ‘Nazvao me i potvrdio da želi otići u drugi klub’

Njegov emotivni oproštaj prenosimo vam sa službene stranice Fiorentine:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U životu nema lakih izbora, čak i kada se čini da postoje'

"U životu nema lakih izbora, čak i kada se čini da postoje, da su tu. No, u stvarnosti je svatko od nas drugačiji i oni koji me poznaju znaju da sam osoba koja uvijek pokušava napraviti korak dalje u životu.

Ne znam, možda sam u krivu. Međutim, danas bih htio napraviti iskorak i napustiti mjesto koje smatram svojim domom, mjesto u kojem sam pronašao spokoj, ravnotežu i sreću. Jednom riječju - stabilnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ali ipak, moram se suočiti sa stvarnošću. Nažalost, nisam spreman da zauvijek ostanem u Fiorentini. Još uvijek imam želju i entuzijazam za testiranjem.

'Želio bih reći toliko stvari svakome od vas'

Imam toliko misli u svojoj glavi. Želio bih reći toliko stvari svakome od vas, ispričati se i pokušati vam objasniti, što i činim, jer zaslužujete to i puno više zbog sve podrške, ljubavi, strasti i razumijevanja u teškim vremenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dopustite mi da vam kažem samo HVALA, napisano najvećim slovima: HVALA FIRENCO! Bilo je nezaboravnih trenutaka, i dobrih i loših, ali uvijek smo ih proživljavali zajedno i ponosan sam što sam bio dio vas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, želio bih reći hvala svim ljudima koji su mi bili bliski, svim bivšim trenerima i članovima stručnih stožera, svim bivšim suigračima s kojima sam slavio pred ljubičastim navijačima. Hvala i svima s kojima sam izlazio pognute glave nakon poraza, ali uvijek sa željom da se ponovno izdignemo. Hvala i mojim prijateljima iz ove sezone jer...

Ne zna se gdje će Badelj nastaviti karijeru

Želio bih se zahvaliti i liječnicima koji su radili u sjeni, zbog svega što su činili. Hvala svom osoblju koje se brinulo o nama kao da smo njihova djeca. Hvala i cijelom klubu koji je vjerovao u mene i dopustio mi da igram u Serie A, svim ljudima koje sam upoznao u kratko vrijeme i ispričavam se ako sam nekoga zaboravio. Ponekad nije lako biti u potpunosti jasan i točno izraziti sve što osjećaš, ali siguran sam u jednu stvar - u svim ovim godinama omogućili ste mi da odrastem kao čovjek i kao igrač", poručio je Badelj u pismu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budućnost Badelja u ovim trenutcima nije poznata, ali nagađanja talijanskih i domaćih medija vode prema tome da će karijeru nastaviti u Milanu koji već neko vrijeme pokušava pojačati svoj vezni red.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo