VATRENI POSLALI PORUKU NACIJI, EMOTIVNI SRNA ZAHVALIO SE BEOGRADU, SARAJEVU I DRUGIMA: / 'Tako smo pobjeđivali u Rusiji'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Vatreni su kao i cijela Hrvatska 'zarobljeni' u svojim kućama

23.3.2020.
12:48
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativci i izbornik ZlatkoDalić snimili su video s uputama za ponašanje tijekom pandemije koronavirusa, sa završnom porukom koja je jednako važna koliko je i jednostavna - ostanite doma!

Kapetan LukaModrić, dokapetan IvanRakitić i ostatak Vatrenih trebali su ponedjeljak otputovati u Dohu na prijateljski turnir, ali umjesto toga provode vrijeme kod kuće sa svojim najbližima zbog pandemije koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imajući u vidu ozbiljnost situacije, Vatreni su odlučili snimiti video te u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo poslati upute kako se zaštititi tijekom ove pandemije s jasnom porukom za kraj, koju je uputio kapetan reprezentacije i najbolji igrač svijeta 2018. godine, Luka Modrić: "Ostanite doma!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Vatrenih, nakon potresa u Zagrebu oglasio se i bivši Kapetan Darijo Srna.

"Iako kilometrima daleko, u srcu i mislima uz svoj narod, svoju zemlju, svoju jedinu domovinu Hrvatsku! Uz sve one heroje među vama i sve volontere koji nesebično pomažu drugima! Zagrebe izdrži, nema predaje! Sarajevo, Beograd, Novi Sad, Banja Luka, Zenica... Hvala svima!", poruka je legendarnog reprezentativca.", porušio je preko Instagrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo