VATRENI KRENULI PO PLASMAN NA EUROPSKO PRVENSTVO: / No postoji i scenarij u kojem mogu izletjeti

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Utakmica Hrvatske i Walesa na rasporedu je u nedjelju u 20:45

12.10.2019.
11:38
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija krenula je put Walesa. Vatreni su se u subotu oko 11:30 pojavili u splitskoj zračnoj luci iz koje lete za cardiff na predposljednju utakmicu ovog ciklusa kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Nitko iz reprezentacije nije davao izjave za medije prije putovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NEMOJTE SE ZAVARAVATI, NIJE SVE GOTOVO: /

Hrvatska još uvijek može ispasti, ovo je najgori scenarij koji prijeti Vatrenima

Image
NEMOJTE SE ZAVARAVATI, NIJE SVE GOTOVO: /

Hrvatska još uvijek može ispasti, ovo je najgori scenarij koji prijeti Vatrenima

Zlatko Dalić i njegovi momci na gostovanju u Walesu pokušat će izboriti izravan plasman na Europsko prvenstvo. Da bi to ostvarili, moraju odnijeti pobjedu u Cardiffu protiv momčadi Ryana Giggsa za koju bi trebali nastupiti najbolji igrači Gareth Bale i Aaron Ramsey.

No postoji i scenarij kojim vatreni mogu izletjeti iz kombinacija za veliko natjecanje. Pročitajte više o tome OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Hrvatske i Walesa na rasporedu je u nedjelju u 20:45.

Izbornik najavio male izmjene

Hrvatska nogometna reprezentacija u velikom je stilu riješila prvu od triju prepreka koje je dijele od plasmana na Europsko prvenstvo. Mađari su demolirani u Splitu u utakmici o kojoj će se još dugo pričati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je na Poljudu zbog žutog kartona ostala bez Marcela Brozovića. Izbornik Dalić morao je brzo reagirati da popuni opcije u veznom redu za Wales pa je pozvao veznjaka Cagliarija na posudbi u Hajduku Filipa Bradarića.

“Nedostajat će nam Brozović. On je jako bitna karika. Ima savršenu mirnoću i tehniku i preko njega s lakoćom izlazimo iz presinga. Moramo naći novo rješenje. S Jerkanom smo u komunikaciji i spremamo se za Wales. Čeka nas drugačija utakmica nego ovdje jer oni moraju ići, čak i srljati po pobjedu, a mi ne moramo. Bilo bi lijepo da osvojimo tri boda. Ne idemo s kalkulacijama. Ja ne mogu ovoj momčadi reći da idemo na bod”, rekao je izbornik na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik je nakon utakmice u Splitu najavio male izmjene.

“Napravit ćemo male korekcije. Oni su momčad kojoj treba prostor, a moramo smisliti kako ćemo im taj prostor oduzeti", rekao je Dalić uoči Walesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorio je izbornik i o izmjenama u sastavu te o tome što Vatrene čeka na Otoku:

“Tamo nas čeka loše vrijeme. Pokušat ćemo se malo odmoriti, u subotu osjetiti teren i u nedjelju već igramo. Nije to humano prema igračima da se cijede toliko, onda se vrate u klub, tamo ih nagaze i nije ni čudo što su ozlijeđeni. Nadam se da se nismo toliko jučer potrošili. Očekujem od igrača da mi kažu da se ne osjećaju idealno. Mislim da se nismo potrošili kao protiv Azerbajdžana", rekao je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo