Sporno zaleđe i ruka /

VAR oštetio Chelsea i pomogao Tottenhamu, Pochettino: 'Ne želim tako pobjeđivati'

Image

Jedini pogodak na Wembleyju podigao je dosta prašine

9.1.2019.
9:21
VOYO logo

Zahvaljujući Harryju Kaneu Tottenham je u prvoj utakmici polufinala EFL kupa stekao prednost uoči uzvrata na Chelseajevu terenu. 

Najbolji igrač Pijetlova bio je precizan s bijele točke, a puno je prašine nakon utakmice digao taj trenutak. Naime, nije sporan Arrizabalagin prekršaj nad Kaneom, već trenutak prije toga kada, prema snimkama, nije svirano zaleđe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A, ono što je nevjerojatno, zaleđe je isprva i dosuđeno da bi nakon konzultacija s video-tehnologijom Michael Oliver promijenio tu odluku. 

Rekli bi cinici da je ovo još jedan dokaz zašto engleskih sudaca nije bilo na SP-u, a i druga situacija govori o tome da je Chelsea oštećen jer je Aldeweireld u kaznenom prostoru igrao rukom, a Oliver to nije htio ni pogledati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://sportsport.ba/assets/pictures/content/upload/vartott1.jpg

"Ne volim pobjede na ovakav način", konstatirao je Pochettino.

"Ne sviđa mi se video-tehnologija. Sada je koristila nama, ali gledao sam Svjetsko prvenstvo, pratim što se događa u La ligi i čini mi se da nitko nije sretan."

Pa, eto, ni onaj tko pobijedi.

"Gledao sam snimku koju je snimila naša kamera. Ona je bila u ravnini s Kaneom, bio je u čistom zaleđu. U zaleđu su mu i glava i koljeno", komentirao je Sarri Kaneovu situaciju i potvrdio mišljenje većine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Engleski suci još uvijek ne znaju koristiti tehnologiju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo