USPJEŠNA PREMIJERA U SERIE A: / Fiorentina s Kalinićem i Badeljem srušila Milan

Image
Foto: AFP

Nikola Kalinić bio je bolje sreće od Marija Mandžukića u svom debiju u Serie A.

23.8.2015.
22:44
AFP
VOYO logo

U momčadi viola igrao je i Milan Badelj, koji je već "starosjedilac" u klubu iz Firenze. Obojica su odigrala svih 90 minuta za momčad sa stadiona Artemio Franchi.

Kalinić u 100-postotnoj prilici

Kalinić se u 20. minuti našao u sjajnoj prilici. Iličić ga je proigrao, a bivši napadač Dnjipra je pretrčao Elyja i Romagnolija. Ostao je sam pred vratima Milana, mogao je birati gdje će šutirati... No, Kalinić je opalio po sredini, a Diego Lopez je odlično obranio njegov udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alonso - u rašlje iz slobodnjaka!

Siniša Mihajlović ponovno nije bio uspješan na otvaranjima. Sa prethodnim klubovima ima tri remija i poraz. Milan je u 37. minuti ostao s igračem manje, jer je drugi žuti zaradio branič Rodrigo Ely. Minutu kasnije, Fiorentina je vodila. Sjajno je, iz slobodnjaka pogodio Marcos Alonso, pogodio u lijeve rašlje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačni rezultat postavio jer Josip Iličić u 55. minuti iz kaznenog udarca. Na slovenskom igraču je i skrivljen jedanaesterac, a on je bio siguran, ciljao je donji desni kut i pogodio za 2:0.

Inter slavio pogotkom Jovetića u 93. minuti

Inter, bez Matea Kovačića, do pobjede protiv Atalante došao je u trećoj minuti sudačke nadoknade, a strijelac je bio Stevan Jovetić koji je ovog ljeta stigao iz Manchester Cityja. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović odigrao je 85 minuta za Mancinijevu momčad protiv Atalante koja je od 71. minuti bila s igračem manje nakon isključenja Carmonea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo