USPJEŠNA GENERALKA: / Kapetan donio pobjedu Dinamu, nakon šest mjeseci zaigrao i Pivarić

Image

U posljednjoj utakmici tijekom pripremnog razdoblja nogometaši Dinama stigli su i do prve pobjede. U Murskoj Soboti su bili bolji od danskog prvaka Kopenhagena s 1-0.

6.7.2016.
20:32
VOYO logo

Pobjednički pogodak postigao je kapetan ModrihDomagoj Antolić u 83. minuti, a vrijedi istaknuti da je novi trener Zlatko Kranjčar po prvi put dao priliku reprezentativcima Schildenfeldu, Ćoriću i Rogu. Očekivao se i nastup Marka Pjace, ali on je zbog temperature utakmicu pratio s tribina. Nakon šest mjeseci oporavka od ozljede na lijevom je boku zaigrao Josip Pivarić kojem je Kranjčar dao priliku u zadnjih 20 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idući tjedan protiv Vardara

Dinamo je do pobjedničkog pogotka došao iz prekida. Šovšić je iz slobodnog udarca s desne strane pronašao Antolića, a kapetan je udarcem s ruba kaznenog prostora zabio za 1-0.

Dinamovce već sljedeći tjedan očekuje prva utakmica 2. pretkola Lige prvaka. Zagrepčani gostuju u Skoplju kod Vardara, a uzvrat je tjedan dana kasnije na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je igrao u sljedećem sastavu: Ježina (od 83. Šemper) - Stojanović (od 73. Pivarić), Sigali (od 46. Benković), Schildenfeld (od 85. Musa), Matel - Antolić (od 85. Gojak), Machado (od 57. Jonas) - Rog (od 62. Olmo), Ćorić (od 57. Šovšić), Fernandes (od 68. Radonjić) - Henriquez (od 46. Hodžić).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo