URNEBESNO: / Mladića na razgovoru za posao dočekao - Zlatan Ibrahimović

Image
Foto: Screenshot

Zamislite situaciju. Idete na razgovor za posao u tvrtku koja se bavi proizvodnjom vitaminskin napitaka, a tamo vas dočeka nitko drugi nego njegovo veličanstvo - Zlatan Ibrahimović!

9.3.2016.
10:35
Screenshot
VOYO logo

Upravo se to dogodilo mladiću po imenu Philip. Kada je ulazio u sobu za intervjue dočekao ga je jedan od ponajboljih nogometaša današnjice i vlasnik kompanije Vitamin Well, gdje je i bio otvoren natječaj za posao. Da je Ibrahimović profesionano odradio intervju može se vidjeti u videu objavljenom na Youtubeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philip je morao odgovarati na pitanja vezana uz uz razne aspekte posla, ali je vidljivo ostao zapanjen s obzirom na činjenicu da je ispred njega sjedio Ibrahimović pa je prilično loše odgovorio na većinu postavljenih pitanja. Toliko je nogometaš utjecao na njega da nije mogao odgovoriti niti na osnvna pitanja o kompaniji kao npr. koliko pića proizvodi i koje je njemu omiljeno.

Međutim, Ibrahimović je uskoro odbacio svoj ozbiljan pristup te je bio oduševljen kad mu je mladić potvrdio da mu je upravo on najomiljeniji nogometaš. Napadač je na kraju intervjua bio zadovoljan odgovorima te mu je obećao da će sve učiniti da dobije posao i poželio mu sreću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo