ULTRASI OKUPIRALI MANCHESTER: / Pogledajte kako zastrašujuće izgleda dolazak PSG-ovih navijača na ogled protiv Uniteda

Image
Foto: Screenshot

Ova dva kluba nikada nisu igrali međusobno u europskim natjecanjima

12.2.2019.
19:12
Screenshot
VOYO logo

Dvomjesečna pauza je završila i večerašnjim utakmicama nastavlja se Liga prvaka u fazi osmine finala. Jedna od dvije utakmice koje su na rasporedu jest i ona na Old Traffordu u kojoj 'probuđeni' Manchester United dočekuje 'desetkovani' Paris Saint-Germain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Solskjaer ih podigao

Ole Gunnar Solskjaer preporadio je United koji je pod njegovim vodstvom upisao deset pobjeda i remi. Dok je Jose Mourinho naglasak stavljao na obrambenu taktiku, njegov nasljednik se okrenuo napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako će biti i protiv PSG-a. Nećemo sjediti otraga i čekati svoje prilike. Niti jednom sastavu nije lako igrati na Old Traffordu. U klubu imamo niz kvalitetnih napadača kao što su Martial, Lukaku, Rashford, Sanchez, Lingard i PSG-u neće biti lako," poručio je u najavi utakmice norveški stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG u borbi s ozljedama

PSG stiže na Old Trafford osjetno oslabljen. Brazilska zvijezda Neymar već je neko vrijeme izvan pogona te će zbog ozljede metatarzalne kosti desnog stopala propustiti obje utakmice, a u Manchesteru neće biti niti Thomasa Meuniera. Također, upitan je i nastup Edinsona Cavanija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova dva kluba nikada nisu igrali međusobno u europskim natjecanjima, a da navijači jedva čekaju njihov ogled ne treba niti sumnjati. Stadion će biti pun, domaćin će uživati podršku navijača, no bez nje neće ostati niti gostujuća momčad. PSG-ove pristalice stigle su u grad i započele pripreme za ogled...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo