VAŽNA OBAVIJEST NAVIJAČIMA / Dinamo ima posebno upozorenje za sve koji idu na Sevillu: 'Moguće je unijeti mali, a nikako veliki i šiljati'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Modri su objavili upute za sve koji idu na Maksimir

21.2.2022.
10:23
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Seville su prije dolaska u Zagreb i uzvratne utakmice play-offa Europske lige protiv Dinama, odradili gostovanje kod Espanyola u 25. kolu španjolske La Lige. Dvoboj je završio 1-1. Modri također nisu prošli ništa bolje jer su s Lokomotivom odigrali bez pogodaka, Mnogi se nakon toga pitaju kako namjeravaju preokrenuti Sevillinih 3:1 ako njima nisu u stanju zabiti pogodak. Odgovor na to pitanje dobit ćemo u četvrtak u 18:45 kada je na rasporedu uzvratna utakmica.

Image
NEVJEROJATNO /

Sevilla pregazila Dinamo u par minuta: Pogledajte sve golove iz prvog poluvremena

Image
NEVJEROJATNO /

Sevilla pregazila Dinamo u par minuta: Pogledajte sve golove iz prvog poluvremena

Uoči tog ogleda Modri su se oglasili s posebnim uputama navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je potrebno za ulazak na stadion

"Klub je donio odluku da će na uzvratnoj utakmici play-offa UEFA Europa lige Dinamo – Sevilla, u četvrtak 24. veljače s početkom u 18:45h na stadionu Maksimir, omogućiti dolazak navijačima na stadion uz poštivanje svih navedenih mjera i uvjeta, što znači uz obavezno posjedovanje EU digitalne COVID potvrde. Na natjecanjima koja se održavaju na otvorenim prostorima popunjeno smije biti najviše 40% kapaciteta pojedine tribine"; poručili su i objavili cijene ulaznica. Za Jug i sjever one iznose po 100 kuna, dok su za Zapad gore 150. a Zapad dolje 250 kuna.

"Odlukom kluba tribina jug bit će otvorena za navijače Dinama. Ulaz na tribinu jug bit će isključivo iz Jakićeve ulice. Za gostujuće navijače predviđen je jedan sektor na tribini zapad, odvojen od domaćih sektora. Prodaja ulaznica bit će isključivo preko kluba Sevilla", naveli su Modri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ulazi stadiona Maksimir bit će otvoreni na dan utakmice u 16:45 sati, dva sata prije početka utakmice. Na ulazima na stadion Maksimir bit će organizirana kontrola tri dokumenta koji su uvjet za ulazak: važeći osobni dokument, EU digitalna COVID potvrda, personalizirana ulaznica."

Testiranje

Uz to iz kluba su poručili da su osigurali o punkt za brzo antigensko testiranje kod stadiona Maksimir ispod zapadne tribine po povlaštenoj cijeni od 60 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj su poslali poruku navijači čega se moraju pridržavati u slučaju kiše.

"Na stadion je moguće unijeti isključivo mali kišobran. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo