UKRAJINSKI ULTRASI OVAKO SU SE ZAHVALILI DOMAGOJU VIDI: / Rusi će na ovo još više poludjeti

Image
Foto: Screenshot

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija zahvale navijača Dynama iz Kijeva

10.7.2018.
16:23
Screenshot
VOYO logo

Ne stišavaju se strasti oko spornog videa Domagoja Vide i Ognjena Vukojevića u kojem koristi kontroverzni ukrajinski nacionalistički pozdrav “Slava Ukrajini”. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

FIFA PONOVNO OTVARA ISTRAGU PROTIV VIDE: Sporan je i drugi video, upitno je polufinale protiv Engleske?!

Dio ruske javnosti i političara zamjerio je ovaj potez Vide i Vukojevića, posebno Vukojeviću koji je sporni video stavio na društvene mreže. HNS je u ponedjeljak poslijepodne objavio kako je Ognjen Vukojević razriješen dužnosti suradnika stručnog stožera hrvatske reprezentacije te više nije član Dalićevog stožera zbog svog poteza. Stoga se pitamo: Je li Vukojević žrtveno janje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se Rusi ljute, Ukrajinci cvjetaju. Snimljeni video u Ukrajini je, razumljivo, dočekan u drugačijem raspoloženju pa je predsjednik tamošnjeg nogometnog saveza Andrij Pavelko, odjeven u hrvatski dres i sa šalom koji ističe privrženost bojama Vatrenih, potvrdio da su on i ostali članovi Ukrajinskog nogometnog saveza ponudili platiti kaznu koju je Vukojević dobio. Pomoći će mu pokriti i sudske troškove želi li se žaliti na presudu. Više o tome pročitajte - OVDJE.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija zahvale navijača Dynama iz Kijeva, koji su se porukom zahvalili Domagoju Vidi što ih je pozdravio na njima najdraži način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala Domagoj", stoji na poruci ukrajinskih ultrasa.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo