Stigla kazna za sramotan potez u Ligi prvaka

Priča o nesportskom ponašanju brazilskog nogometaša Luiza Adriana, člana ukrajinskog Šahtara, dobila je u utorak i posljednju epizodu.

27.11.2012.
20:46
VOYO logo

Europska nogometna federacija (UEFA) kaznila je Šahtarovog napadača zbog "kršenja načela ponašanja" u ogledu 5. kola E skupine Lige prvaka protiv danskog Nordsjaellanda s jednom utakmicom. To znači da Luiz Adriano neće moći zaigrati u ogledu posljednjeg kola u skupini na Donbass Areni protiv Juventusa, ali će normalno moći nastupati u osmini finala u koju se njegova momčad već plasirala.

Podsjetimo da je Luiz Adriano, u Šahtarovoj pobjedi 5:2, sudjelovao s trima golovima. No, ostala je velika mrlja nad njegovim prvim pogotkom u 26. minuti, kojim je u potpunosti obezvrijedio fair-play.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Šahtar tom prilikom vraćao loptu domaćim igračima Nordsjaellanda, nakon sudačkog podbacivanja, u sve se umiješao Luiz Adriano koji je oteo loptu, sjurio se prema suparničkim vratima i zabio pogodak za 1:1. Domaćini su bili konsternirani i opravdano su osuli paljbu po Brazilcu zbog nesportskog poteza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svega se i sam Luiz Adriano ispričao svim nogometnim navijačima, ali i UEFA-i, dok je ova vodila postupak protiv njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo