NAŠI MOMCI TRAŽE NASTAVAK SAVRŠENOG NIZA / Mladi Vatreni pred novim izazovima: 'Očekujemo da će nas napasti od prve minute, njima igra samo pobjeda...'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatska je u kvalifikacijama za U-21 Europsko prvenstvo u šest susreta upisala šest pobjeda

24.3.2022.
18:41
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Mladi hrvatski nogometni reprezentativci Boško Šutalo i Mario Vušković najavili su i poželjeli nastavak savršenih kvalifikacija Hrvatske U-21 na putu prema Europskom prvenstvu.

Image
JEDVA ČEKAMO DA ZAIGRA /

Mladi Vatreni demonstrirao efektne poteze na treningu. Pogledajte što mlada zvijezda Bayerna može s loptom

Image
JEDVA ČEKAMO DA ZAIGRA /

Mladi Vatreni demonstrirao efektne poteze na treningu. Pogledajte što mlada zvijezda Bayerna može s loptom

U prethodnih šest utakmica skupine A Hrvatska U-21 je upisala šest pobjeda, a izabranicima Igora Bišćana slijede dvije domaće utakmice u Varaždinu. Prvo Hrvatska U-21 u petak igra protiv Austrije U-21, dok će s mladim Fincima igrati u utorak 29. ožujka. Obje utakmice počinju u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica s Austrijom jako je važna. Već smo ih pobijedili, ali ovaj će dvoboj biti drugačiji, oni će biti puno jači i motiviraniji, jer nemaju što izgubiti. Mi se nakon svojih šest pobjeda želimo što prije plasirati na Europsko prvenstvo tako da će biti zanimljivo. Dat ćemo sve od sebe i ići po tri boda. U Finskoj smo pobijedili, ali bilo je jako teško. Čeka nas isto tako težak susret kao protiv Austrije te moramo biti maksimalno oprezni. Nitko nije očekivao da ćemo ovako startati, no kvaliteta ove momčadi nije upitna, sa svakim okupljanjem sve smo bolji. Srušili smo neke rekorde i nastojat ćemo pobjeđivati i postavljati nove“, rekao je Boško Šutalo, inače igrač Verone koju vodi Igor Tudor.

Mario Vušković, obrambeni igrač njemačkog drugoligaša Hamburga, također vjeruje kako će mlada hrvatska reprezentacija nastaviti s uspjesima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećaj je sjajan, dobra smo momčad, dobra klapa i moramo odraditi ove dvije utakmice na najbolji mogući način i osvojiti svih šest bodova. Očekujemo da će nas Austrija napasti od prve minute jer njima igra samo pobjeda, a mi moramo ući od prve sekunde s maksimalnim pristupom. U momčadi vlada zajedništvo kroz cijeli ciklus i moramo tako nastaviti. Ne smijemo podcijeniti niti Fince, ali prvo moramo misliti na Austriju“, zaključio je Vušković.

Inače, u posljednjem kvalifikacijskom nastupu Hrvatska U-21 je u gostima pobijedila Austriju 3-1, dok je ranije slavila na gostovanju kod Finske s 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo