ODUŠEVIO JE HRVATSKU / Što se događa s Dalićevim mladim hit-igračem? Talentirani Vatreni završio na pretragama srca nakon zaraze koronom

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Zarazio se početkom ove godine, pa su pitali trenera Matthiasa Jasslea što se događa

19.1.2022.
8:41
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Talentirani hrvatski nogometaš i reprezentativac iz redova RB Salzburga, Luka Sučić, završio je na pretragama srca nakon što se zarazio koronavirusom.

Austrijskim novinarima bilo je čudno što Sučića nema u kadru, a zarazio se početkom ove godine, pa su pitali trenera Matthiasa Jasslea što se događa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sučić mora napraviti dodatne pretrage, između ostalog i srca EKG-om, kako bismo bili sigurni da će sve biti u redu. Već mu je danas puno bolje nego što mu je bilo prethodnih dana i nadam se da će moći igrati barem dio sljedeće utakmice", rekao je trener Salzburga.

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Jedini išao na pretrage?

Međutim, Austrijanci naglašavaju kako trener nije konkretno rekao je li Sučić i dalje bolestan ili na pregled srca ide preventivno. Ističu i kako je u posljednje vrijeme dosta igrača Salzburga zaraženo koronom, ali da je, prema njihovu znanju, Sučić prvi koji mora ići na pretrage srca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sučić je, inače, jedan od najboljih igrača Salzburga, za koji je ove sezone odigrao već 27 utakmica, zabio dva gola i upisao tri asistencije, te s kojim je izborio nokaut-fazu Lige prvaka. Sučić je bio sjajan i u U-21 reprezentaciji, za koju je zabio četiri gola u četiri utakmice i namjestio još dva. Debitirao je i kod Zlatka Dalića, a mnoge je odmah oduševio igrom. Sučić je jedan od najskupljih mladih hrvatskih igrača i vrijedi 13.5 milijuna eura prema Transfermarktu.

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo