UTAKMICA NIJE NI POČELA, A U HNS-U VEĆ IMAJU RAZLOGA ZA BRIGU: / Nadamo se da se navijači neće pojaviti s ovim na tribinama

Image
Foto: Screenshot/RTL

Slovačka policija je utakmicu proglasila visokorizičnom i poduzete su opsežne mjere sigurnosti

6.9.2019.
18:55
Screenshot/RTL
VOYO logo

Hrvatski navijači zagrijavaju na ulicama Trnave za večerašnji ogled Slovačke i svjetskih doprvaka u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Do utakmice ima još nekoliko sati, a hrvatski dresovi i transparenti polako osvajaju središte 'slovačkog Rima', kako zovu ovaj grad poznat po mnogim povijesnim i sakralnim spomenicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su smještajni kapaciteti u gradu sa 68.000 stanovnika relativno mali, veliki dio hrvatskih navijača se smjestio u okolnim gradovima Bratislavi, Senecu i Nitri i polako 'kapaju' u grad. Trnava nije daleko, pa je dio navijača stigao automobilima i kombijima na dan susreta.

Sporna zastava

Glavna baza hrvatskih navijača je središnji gradski trg Trojične namestie na kojem dominira Mestska veža, gradska kula visoka 57 metara. Zauzeli su većinu okolnih kafića i polako se pripremaju za okršaj na prekrasnom malom stadionu Anton Malatrinsky.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako u centru grada izvrsna atmosfera, neki navijači pojavili su se u Trnavi sa zastavama NDH, dok jedan od njih ima dres na kojem piše Poglavnik. Uspiju li na tribine izvjesiti sporne zastave HNS bi mogao zaraditi kaznu jer je poznato da su zastave zastave s rasističkim, diskriminatornim i političkim porukama strogo zabranjene.

Image
Image
Image
Image
Image
Foto: Screenshot/RTL
Image
Foto: Screenshot/RTL
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo