U SLJEDEĆIH NEKOLIKO DANA BI TREBALA BITI DONESENA ODLUKA: / Dalić dobio ponudu od 15 milijuna dolara, hoće li ostati izbornik?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Na sjednici bi se trebala donijeti odluka o nastavku Dalićevog angažmana

18.7.2018.
8:19
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U narednima danima trebala bi se održati sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza zbog početka nove natjecateljske sezone, a moguće je da će se upravo na toj sjednici raspravljati o pitanju izbornika.

Velike ponude

Zlatku Daliću ugovor s Hrvatskom vrijedi do 2020. godine, ali od uspjeha u Rusiji ne prestaju stizati fantastične ponude iz azijskih klubova. Najviše mu nude iz Kine i Južne Koreje, a najbogatiji ugovor koji su mu spremni staviti na stol teži čak pet milijuna dolara neto godišnje i to na razdoblje od tri godine. Ako prihvati, postat će najplaćeniji hrvatski trener svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznat u Aziji

Dalić je i prije nego što je pozvan da preuzme Vatrene bio poznato ime u Aziji, pogotovo u arapskom svijetu, ali nakon rezultata koje je napravio s Hrvatskom zainteresiranih je sve više. Tamo ima klubova koji ne štede ako vide šansu da dovedu hit trenera. Zato ne bi bilo iznenađenje da cifra i skoči s aktualnih pet milijuna, piše SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo