BOLAN ODLAZAK / Totalni raspad u Osijeku: Jedina svijetla točka bijelo plavih napušta klub? Sve je usmeno dogovorio s bundesligašem

Image
Foto: Grafika RTL.hr

Navodno se već usmeno dogovorio s Nijemcima pa treba vidjeti hoće li preseliti na travnjake Bundeslige

11.8.2022.
17:32
Grafika RTL.hr
VOYO logo

Zbog svega što se događa u gradu na Dravi, Dion Drena Beljo mogao bi napustiti Osijek. Iako je imao plan ostati kao njegova iduća i prva inozemna destinacija u karijeri se spominje Borussija Mönchengladbach.

Image
OGORČENI SU /

Navijači Osijeka poludjeli nakon poraza od Istre: 'Prestanite sramotiti ovaj klub'

Image
OGORČENI SU /

Navijači Osijeka poludjeli nakon poraza od Istre: 'Prestanite sramotiti ovaj klub'

Nije čudno da za Belju ima interesa, ne samo iz već spomenutog kluba nego i raznih drugih europskih klubova. Na početku sezone se spominjao interest engleskog West Hama. Transfer nije realiziran jer su Osječani tražili deset milijuna eura ali se također Belji nije žurilo, htio je odigrati sezonu dresu bijelo plavih pa tek onda otići u inozemstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lani je zabio 15-tak pogodaka u dresu Istre, to nije uopće mala stvar. Ako ubrojimo golove iz svih natjecanja Beljo je u Istri 20-tak puta pospremao lopte u mrežu. Dosta je igrača otišlo na posudbu u Istru pa se vratilo i izraslo u prave igrače koji su stekli afirmaciju na seniorski nogomet u klubu koji sito dozvoljava već godinama. Jedan od pravih primjera za to je Josip Šutalo.

Njemački bundesligaš navodno prati Belju još kada se kalio u Cibaliji, a nakon prošle sezone u Puli rade sve što je u njihovoj moći da dovedu mladog i talentiranog centarfora hrvatske reprezentacije u21. Njemački novinar Florian Plettenberg javlja da je Borussija već poslala prvu ponudu koja iznosi 3,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje je hoće li se Nenad Bjelica složiti s time budući da je još nedavno odbijao veće ponude nego što je ova, uz sve to Osijek ponovno ima probleme s postizanjem pogodaka a Beljo je tu još najsvjetlija točka. Navodno se već usmeno dogovorio s Nijemcima pa treba vidjeti hoće li preseliti na travnjake Bundeslige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo